2821
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 4453 بازدید | 129 پست
نترس شاید زگیل نیست شوهرم چندین ساله یه چیزای شبیه به زگیل داره که یه بارم عکسش رو تلفنی به یه دکتر ...

عزیزم حتما پیگیری کن..یهو خدای نکرده دیر متوجه میشی..اول آزمایش بده اگه منفی بود و زیر 26سالی واکسن بزن...روزی که دکتر گفت صدبار خودمو لعنت کردم که چرا واکسن نزدم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

والا من درمان شدم حتی نوعشم برام مشخص کردن زگیل الان دیگه همه دارن مثل قبل نیست 

چطوی درمان شدی؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
متاسفانه فرق داره 99درصد همینه

اینجور نیست اصلا اینجور نیست. از اینترنت و ترسهای مسخره اش و اون تبلیغ واکسن گارداسیل که بیای بیرون و پیش پزشک متعهد و متهصص که بری متوجه میشی اصلا اینجور که فکر میکنی نیست.

سلام😊 
والا من درمان شدم حتی نوعشم برام مشخص کردن زگیل الان دیگه همه دارن مثل قبل نیست 

عزیزم زگیل درمان نمیشه مثل ایدز فقط از نظر ظاهری میره اما در بدنت هست من ۱۶ سال اهستم و زیاد شدنشم الان مشخص شده قبلنا اطلاعاتی نبود پیشگیری نبود 

>*
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز