2821
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 4453 بازدید | 129 پست
نوعش و بفهمن اگر زیاد باشه جراحی یا رحم برمیدارن  کم باشه قرص میدن سیستم ایمنی بره بالا

زیاد باشه چیه...اگر تغییرات سلولی یا سرطانی داشته باشه رحم و دهانه رحم بر میدارن نه ب خاطر زگیل داشتن. بنده خدا الان سکته میکنه

چشم به راه...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

والا تو این چند سال که چیزی ندیدم مثلا چجوری انتقال بدم اخه اگه زگیل باشن که درمان نشه زیاد میشن&nbs ...

شایدم سیستم ایمنی قوی ای دارین

دروغ گفتن از سر به ما... خوردن هرچی بود از سهم ما🖤        وحشی تر از بافقی😉

من دکتر میرفتم همش میگفتن آزمایش بده اینکار بکن اون کارو بکن یه دکتر تو محلمون بود رفتم پیشش کرایو کرد برام دوسال هم یه دونه ندارم  خوب خب شدم سبزیجات سیر اینجور چیزا هم باید زیاد بخوری

باید ازمایش بده تا بفمه  من خودم چه ازمایشی بدم

برین دکتر زنان 

احتمالا پاپ اسمیر

دروغ گفتن از سر به ما... خوردن هرچی بود از سهم ما🖤        وحشی تر از بافقی😉
دیگه بهش نگو.ولی حتما مراقبت کن تا خوب خوب بشی

من در مورد زگیل تناسلی چیزی نمیدونم.بعضی از خانم‌ها هم شاید اطلاع درستی نداشته باشن پس حرف کسی روی مخت نره و به هم نریز.بامتخصص خوب صحبت کن تا متوجه بشی

شایدم سیستم ایمنی قوی ای دارین

وای به دلم شک انداختین چه ازمایشی باید بدم من این هفته میرم ازمایش بدم ول میدونم که شوهرم نمیده یکی هم ازمایشات قبل بارداری نشون میده یا نه اخه تو بارداری کلی ازمایش دادنم تو اونا نیست 

درسته حرفت از هر چیزی ممکنه انتقال پیدا کنه 

دیشب دکتر ب خواهرم گفت حتی اگر زخم دهانه رحم داشته باشی تو استخر و دستشویی فرنگی میگیری 

حتی تو زایمان خواهرم رفت تو فرنگی گفت ببخشید پر خون بود منم نشستم بعد فهمیدم زخم رحم داشتم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز