2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 4496 بازدید | 129 پست
نوعش و بفهمن اگر زیاد باشه جراحی یا رحم برمیدارن  کم باشه قرص میدن سیستم ایمنی بره بالا

زیاد باشه چیه...اگر تغییرات سلولی یا سرطانی داشته باشه رحم و دهانه رحم بر میدارن نه ب خاطر زگیل داشتن. بنده خدا الان سکته میکنه

چشم به راه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا تو این چند سال که چیزی ندیدم مثلا چجوری انتقال بدم اخه اگه زگیل باشن که درمان نشه زیاد میشن&nbs ...

شایدم سیستم ایمنی قوی ای دارین

دروغ گفتن از سر به ما... خوردن هرچی بود از سهم ما🖤        وحشی تر از بافقی😉

من دکتر میرفتم همش میگفتن آزمایش بده اینکار بکن اون کارو بکن یه دکتر تو محلمون بود رفتم پیشش کرایو کرد برام دوسال هم یه دونه ندارم  خوب خب شدم سبزیجات سیر اینجور چیزا هم باید زیاد بخوری

دیگه بهش نگو.ولی حتما مراقبت کن تا خوب خوب بشی

من در مورد زگیل تناسلی چیزی نمیدونم.بعضی از خانم‌ها هم شاید اطلاع درستی نداشته باشن پس حرف کسی روی مخت نره و به هم نریز.بامتخصص خوب صحبت کن تا متوجه بشی

شایدم سیستم ایمنی قوی ای دارین

وای به دلم شک انداختین چه ازمایشی باید بدم من این هفته میرم ازمایش بدم ول میدونم که شوهرم نمیده یکی هم ازمایشات قبل بارداری نشون میده یا نه اخه تو بارداری کلی ازمایش دادنم تو اونا نیست 

درسته حرفت از هر چیزی ممکنه انتقال پیدا کنه 

دیشب دکتر ب خواهرم گفت حتی اگر زخم دهانه رحم داشته باشی تو استخر و دستشویی فرنگی میگیری 

حتی تو زایمان خواهرم رفت تو فرنگی گفت ببخشید پر خون بود منم نشستم بعد فهمیدم زخم رحم داشتم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶