2821
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 4453 بازدید | 129 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نترس شاید زگیل نیست شوهرم چندین ساله یه چیزای شبیه به زگیل داره که یه بارم عکسش رو تلفنی به یه دکتر ...

ربطی ندارد بعضی مواقع اینقدر ایمنی بدن بالاست که دونه های زگیل آدم نمیزنه فقط ویروسش هست

سلام عزیزم خوبی زگیل تناسلی از رابطه جنسی منتقل میشه فکر کنم شوهرت با یکی رابطه جنسی داشته که مبتلا ...

نگوووو ایطوری چرااا باعث شک تو خانواده ای میشه 

دکتر دیشب ب خواهرم گفت ممکنه مرد رفته باشه تو استخر یا اب گرم گرفته باشه میده ب زن 

گفت اگر سیستم ایمنیت ضعیف بشه سریع بروز میکنه 

گفت دستشویی فرنگی باعثش میشه

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
دارم میکنم .. توروخدا دعام کن

چشم عزیزم  سیر روزی یه حبه خام مصرف کن  عالیه 

زگیل یه نوع عفونت ویروسی هست 

سیر هم خاصیت ضد ویروسی داره هم خاصیت ضد باکتری هم ضد قارچی 

من رفتم دکتر معاینه کرد گفت زخم دهانه رحم داری   الان یه هفتس دارم روزی یه حبه سیر خام مصرف میکنم  احساس میکنم خیلی بهتر شدم .

میخوای دهانت بو نده  سیر رو ریز خورد کن  بعد مثل قرص با قاشق چایخوری بذار انتهای دهانت  بعد با دوتا لیوان آب قورت بده   با یه لیوان آب قورت بدی باز بوش میمونه اما با دوتا لیوان آب اصلا بو نمیده 

تا دو ساعت قبل و دو ساعت بعدش هم چایی نخور  چون ممکنه چایی اثرش رو از بین ببره

به همسرت هم سعی کن بدی بخوره

ولی باید صبور باشی و ادامه بدی  و منحصر به یک روز و دو روز نباشه

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
اصلا به شوهرت شک نکن من شوهرم نداشت خودم داشتم هیچ رابطه ای هم نداشتم اپلاسیون استخر جای هم نرفتم ای ...

چ کار کردی درمان شدی؟

سین ۱ بودی؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
آخه پرسیدم احتمال از سطوح یه شایعست متاسفانه

دروغه محضه با این وضع فقط شوهرت حالا از قدیم بوده دیگه بهش گیر نده 

نمیدونم‌چرا برخی خانوما اینقدر خنگننننن میگن شوهر نیست این ویروس تو بدن غیر زنده زنده نمیمونه 

تو مردام بی علامته ث

همه مردام مجردی با کسی بودن اونموقعم اطلاعات نبوده 

بعدشم استخر و لیزر قطعی نیست 

>*
ربطی ندارد بعضی مواقع اینقدر ایمنی بدن بالاست که دونه های زگیل آدم نمیزنه فقط ویروسش هست

والا ایمنیه من صفره به خدا خودمم حساسیت دارم نمیدنم ولی شوهرم تا حالا رابطه ای با کسی دیگه ای نداشته ولی استخر زیاد میره میتونه از اون باشه ویا زکیل تو این چند سال تغیر شکل نمیده یا زیادو کم بشه 

خوب عزیزم من عامل های اصلیش رو گفتم 

میدونم 

ببین چند تا کاربر اومدن گفتن حتی خودشون داشتن شوهرشون نداشت مثل خواهر من ببین دکترا میگن ۹۰ درصد انتقال جنسی و ۱۰ درصد عامل دیگه 

والا تو این چند سال که چیزی ندیدم مثلا چجوری انتقال بدم اخه اگه زگیل باشن که درمان نشه زیاد میشن&nbs ...

ویروس hpv انواع زیادی داره فقط ک زگیل نیست مثلا اگه زگیل شوهرتون واسه hpv باشه ممکنه ۴ نوع گرفته باشه 

و ب شما ۲ نوعشون گرفته باشی ک باعث زگیل نمیشن 

نمیگم ایشون حتما ویروس داره 

فقط قضیه رو باز کردم

دروغ گفتن از سر به ما... خوردن هرچی بود از سهم ما🖤        وحشی تر از بافقی😉
میدونم  ببین چند تا کاربر اومدن گفتن حتی خودشون داشتن شوهرشون نداشت مثل خواهر من ببین دکترا می ...

شاید شوهرشون سیستم ایمنیش قوی بوده باشه 

یا ناقلن و علائمی ندارن

دروغ گفتن از سر به ما... خوردن هرچی بود از سهم ما🖤        وحشی تر از بافقی😉
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز