2821
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 4453 بازدید | 129 پست

انقدر که توی این سایت زگیل ریخته کف جامعه نریخته. عزیزم زگیل هم مثل تبخال ممکنه خودبخود بوجود بیاد . تا حالا کسی رو ندیدید صورتش تبخال بزنه؟ چراانقدر بزرگش میکنید؟ مگه هر زگیلی از روابط جنسیه؟ 

سلام😊 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس شاید زگیل نیست شوهرم چندین ساله یه چیزای شبیه به زگیل داره که یه بارم عکسش رو تلفنی به یه دکتر فرستاد گفت زگیله ولی اگه زگیل بود تو این چند سال باید منم میگرفتم دیگه 

من اصلاً زخم ندارم ..استخرم نرفتم آخه..همینا داره روانیم میکنه

مثل خواهر منی 

هیچ جا نرفته فقط زایمان طبیعی پارسال داشته رفته تو دستشویی فرنگی ک توش خون بوده 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

سلام عزیزم خوبی زگیل تناسلی از رابطه جنسی منتقل میشه فکر کنم شوهرت با یکی رابطه جنسی داشته که مبتلا بوده و سعی کنید موقع رابطه جنسی نکات بهداشتی رو رعایت کنید چون رابطه جنسی بدون لوازم بهداشتی میتونه عالمش باشه

نترس شاید زگیل نیست شوهرم چندین ساله یه چیزای شبیه به زگیل داره که یه بارم عکسش رو تلفنی به یه دکتر ...

ببخشید اونم شبیه خال گوشتیه که جاهای دیگه میزنه ؟

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!

منم همینطور شد دقیقا ولی خیلی پیله نکردم ب شوهرم 

چون اگرم اینکار و کرده ک نه اون ب گردن میگیره ن تو حتی با همچین دلیلی میتونی ثابت کنی پس ولکن دنبال درمانت باشه 

البته من ک فقط دوسه بار اول ادیت شدم الان در حدیکی دوروزه میزنه اونم در حد ی دونه خیلی معمولی 

چون هم میفهمم داره شروع میشه بلافاصله پماد اسکیلوویر پشت هم میزنم 

درضمن دلتم بد نکن احتمال واگیر از طریق سطوحم هست کدوم دکتری میتونه ثابت کنه این شایعه س

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 

اصلا به شوهرت شک نکن من شوهرم نداشت خودم داشتم هیچ رابطه ای هم نداشتم اپلاسیون استخر جای هم نرفتم ایمنی بدنم بشدت پایینه چهار سال درگیرش بود درمان شدم اگه اینجوری شوهر منم باید بهم شک کنه

نترس شاید زگیل نیست شوهرم چندین ساله یه چیزای شبیه به زگیل داره که یه بارم عکسش رو تلفنی به یه دکتر ...

شاید شما هم ناقل باشی فقط علائم نداری

دروغ گفتن از سر به ما... خوردن هرچی بود از سهم ما🖤        وحشی تر از بافقی😉
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز