2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 4453 بازدید | 129 پست

@mobina_1386  

سلام عزیزم یادته یبار بهت گفتم یه تاپیک یکی از کاربرای عزیز در مورد زگیل تناسلی زده تگت میکنم ازش کمک بخواه

بعد بهت گفتم هر چی گشتم پیدا نکردم؟؟

این تاپیک بود   از استارتر عزیز سوالت رو بپرس

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نگوووو ایطوری چرااا باعث شک تو خانواده ای میشه  دکتر دیشب ب خواهرم گفت ممکنه مرد رفته باشه تو ...

عزیزم دکترا برا اینکه زندگی ها بهم نخوره اینو میگن من خودم مبتلام و خیلی تحقیق کردم ۱۰۰درصد از رابطه جنسیه

دورت بگردم مهربونم 😍🌷🙏

خدا نکنه عزیزم

عزیزم خوب شدی؟؟

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

عزیزم علاعمش میگی چجوریه 

من یه چیزی مثل یه گوشت ریز یکم اونور واژنم زده کشیدمش اومد بیرون تر

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

من زگیل تناسلی داشتم هر دکتری که میشد رفتم لیزر و کرایو کردم و کلی دارو خوردم دوباره عود می‌کرد آخر رفتم یه دکتر درمانم کرد واقعا کارش درسته شمارشو براتون می‌گذارم حتما برید پیشش

۰۹۳۶۷۴۶۱۸۱۶

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   kimia1000  |  13 ساعت پیش
توسط   begin76  |  7 ساعت پیش
توسط   azadiranm  |  3 روز پیش