2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 4453 بازدید | 129 پست
توکل به خدا

من فهمیدم که اگه سیستم ایمنی بدن بره بالادفع میشه .. صبح ناشتا آبو لیمو ترش تازه..اگه امکانش باشه آب کرفس برای پاکسازی... روزی دوتا قرص پاور فیت قبل از صبحانه و ناهار... ویتامین سی...میوه و سبزیجات...بعد خیلی از خانم‌ها تو همین سایت از قطره پودوفیلین بنزویین بیست درصد استفاده کرده بودن و میگفتن خیلی خوبه و ریشه زگیل و واسه همیشه میسوزونه که من به کلی داروخونه زنگ زدم نداشتن و آخرش با کلی نذرو نیاز تونستم از یه داروخونه تو جیرفت کرمان سفارش بدم بسازم با قیمت 255تومن ولی هنوز نیومده و توراهه..ولی منتظرم جواب آزمایش بیاد بعد استفاده کنم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدای من چقدر غلط راهنمایی می کنید فقط آزمایش اچ پی وی باید بدن ایشون نه پاپ اسمیر چون پاپ اسمیر ...

ازمایش hpv اسم ی روش ازمایشیه؟

با پاپ اسمیر میان از دهانه رحم نمونه برمیدان ازمایش میکنن ببینن ویروس hpv اونجا وجود داره یا ن

دروغ گفتن از سر به ما... خوردن هرچی بود از سهم ما🖤        وحشی تر از بافقی😉
ازمایش hpv اسم ی روش ازمایشیه؟ با پاپ اسمیر میان از دهانه رحم نمونه برمیدان ازمایش میکنن ببینن ویرو ...

عزیزم پاپ اسمیر ویروس رو مشخص نمیکنه که وجود داره یا نه فقط التهاب دهانه رحم و تغییر سلولی رو میشه فهمید برای ویروس اچ پی وی فقط و فقط باید بری آزمایش اچ پی وی بدی که مثل پاپ اسمیر هست فقط گرون تره حالا از دکتر بپرسی بهت توضیح میده من هر سال پاپ اسمیر میدم و تا حالا دو بار اچ پی وی دادم اینجا خیلی از خانوما اطلاعاتشون غلط هست شما اگه پاپ اسمیر دادین اون نشون نمی ده که ویروس زگیل تناسلی در بدنتان هست یا نیست فقط اچ پی وی معلوم میشه که مثبته یا منفی و نوعش رو مشخص میکنه

ممن لبه داخلی واژنم یه جوش، سفید زده نمیدونم درکانش چیه

منم قبلاً یه جوش زدم خودش رفت.. زگیل مثل گوشته.. حتما حتما برو دکتر و تست بده..من نمی‌دونستم درمانگاه میگیره رفتم شخصی حدود دو نیم شد

ااین شبیه جوش، سفیر زیر پوستی هست

ان شاالله که چیزی نیست ولی هردو سه سال باید آزمایش دادکه خیالمون راحت باشه ولی خیلیامون تا سرمون نیومده فکر میکنیم برای ما اتفاق نمیفته 😔

ای جانم..ان شاالله که چیزی نیست ولی خجالت نکش و حتما بعد آزمایش در جریان بزارش اگه خدای نکرده چیزی ب ...

ظآهرن ک اون نداره توجه کردم بشو خجالت میکشم. درخواست میدم قبول کن لطفا

چه جوری باید قبول کنم من اولین باره تاپیک زدم

عزیزم تو رو خدا زگیل گرده و مسطحه و رنگش تیره و دقیقاً همش چسبیده به پوست ؟!!! 

اما منگوله ی پوستی یا اسکین تگ یه حالت منگوله مانند 

همون رنگ پوست 

آویزون 

یه ریشه داره چسبیده به اون 

حالت منگوله یا زنگوله ؟! 

میشه تو رو خدا خیلیییییییییی دقیق ظاهر زگیل تناسلی رو برام توضیح بدی‌ ؟!

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز