2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 4453 بازدید | 129 پست
عزیزم زگیل درمان نمیشه مثل ایدز فقط از نظر ظاهری میره اما در بدنت هست من ۱۶ سال اهستم و زیاد شدنشم ا ...

ویروسش آره میمونه ولی با ایدز مقایسه اش نکن فرق دارن خواهر ایمنی بدن که بالا باشه ویروسشم می‌ره کم کم امپولم تو سه مرحله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اچ پی وی دادم ولی جوابش نیومده ب شوهرمم نگفتم خجالت کشیدم دکتر نگفت گفت جوش فقط یبار گفت آزمایش ب ...

ای جانم..ان شاالله که چیزی نیست ولی خجالت نکش و حتما بعد آزمایش در جریان بزارش اگه خدای نکرده چیزی بود.چون دونفری باید درمان کنید وگرنه فایده نداره

خدا رو شکر که درمان شدی.. شوهرت آزمایش داد؟چه حوری درمان شدی؟

اره اونم آزمایش داد چیزی نداشت .من زیر نظر دکتر موسوی بودم بیمارستان امام خمینی حتی باردار بودم زگیل داشتم سزاین شدم بعد بارداری دیدم هی منو آزمایش بارون میکنن رفتم یه دکتر تومحلمون برام کرایو کرد رفتن که رفتن

وای به دلم شک انداختین چه ازمایشی باید بدم من این هفته میرم ازمایش بدم ول میدونم که شوهرم نمیده یکی ...

آزمایش dna و پاپ اسمیر با دکتر مشورت کنید هرکدوم مناسب بود انجام بدین 

فکر نکنم تو آزمایشای قبل بارداری بوده باشه

دروغ گفتن از سر به ما... خوردن هرچی بود از سهم ما🖤        وحشی تر از بافقی😉
آزمایش dna و پاپ اسمیر با دکتر مشورت کنید هرکدوم مناسب بود انجام بدین  فکر نکنم تو آزمایشای قب ...

وای خدای من چقدر غلط راهنمایی می کنید فقط آزمایش اچ پی وی باید بدن ایشون نه پاپ اسمیر چون پاپ اسمیر تغییرات سلولی مشخص می‌کنه نه وجود ویروس رو ولی اچ پی وی وجود ویروس رو مشخص می کنه

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز