2789

فقط خدا💖

این مورد فقط خدا  جون تلاش فایده نداره ، خدابخاد میچینه برات

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

فقط خدا💖 این مورد فقط خدا  جون تلاش فایده نداره ، خدابخاد میچینه برات

احساس میکنم تو طالع همه ازدواج نیست

من دیگه خسته شدم راستش

همیشه تو دعاهام میگم من کسی تو زندگیم نیست هیشکی هم زوری ازت نمیخوام شاید یکی رو بخوام و یکطرفه باشه....

یعنی تو این دنیا یه نفر نیست که عشق و همدم من باشه؟

یا دوست داری من تنهایی رو تجربه کنم و محبت حلال رو طعمشو نچشم....

بخدا نه زشتم نه چیزی

تحصیلاتم دارم

دیگه به ازدواج فکر نمیکنم چون یهوو به خودم میام میبینم انقد گریه کردم سر نماز که نا ندارم

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
احساس میکنم تو طالع همه ازدواج نیست من دیگه خسته شدم راستش  همیشه تو دعاهام میگم من کسی ...

منم مث خودتم خاهر ، حتی سابدبدتر ب اخررسیدم همش میرم لب پرتگا...

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
منم مث خودتم خاهر ، حتی سابدبدتر ب اخررسیدم همش میرم لب پرتگا...

چند سالته

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
احساس میکنم تو طالع همه ازدواج نیست من دیگه خسته شدم راستش  همیشه تو دعاهام میگم من کسی ...

چن سالته؟ منم فک میکنم تقدیرم بچه و ازدواج نیست ولی من نمیتونم کنار بیام خیلی اذیت میشم 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
چن سالته؟ منم فک میکنم تقدیرم بچه و ازدواج نیست ولی من نمیتونم کنار بیام خیلی اذیت میشم

۳۰ تازه تموم کردم

۳۰ تازه تموم کردم

من ۳۳😨

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
من ۳۳😨

کدوم شهری؟

شاغلی؟

کدوم شهری؟ شاغلی؟

فعلا نه ولی تو اجتماع بودم فرقی نداشت