2777
2789

بچه ها من تو گوشی نامزدم که البته عقد نیستیم یه کانال صیغه یابی دیدم یا یه عالمه مخاطب دختر سیو شده بود منم کات کردم باهاش ، صاب کارمم بود ، الان دو روزه هم قطع همکاری کردم هم رابطمون رو تموم کردم ، به نظرتون دیگه بهش زنگ نزنم ، زنگ زدم مشاور میگه کارت اشتباه بود گوشیشو گشتی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرت بهتر نبود ازش دلیل این کارشو می پرسیدی؟ 

منم یه بار توی تلگرام همسرم کانال صیغه یابی دیدم . خیلی ریلکس ازش ماجرا رو پرسیدم. اونم گفت یکی از دوستاش اهل روابط نامشروعه و این کانال رو واسه اون پیدا کرده تا لااقل کارش حرام نباشه. همون روزم پاکش کرد 

منم باور کردم چون همسرم خیلی انسانه

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...

دنبال این نباش کارت غلط بوده یا درست، تو یه وجهه پنهان اون آدم رو دیدی. فردام بهت خیانت میشد باید پول میدادی میرفتی پیش همون مشاوره!

اگر زنگ بزنی یا تماس بگیری این آینده خودته، هیشکی جای تو بدبخت یا خوشبخت نخواهد شد. 

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

اینجور کانال ها رو منم خیلی توش اد میشدم تا اینکه کلا عضویت در گروه هام رو بستم .  ولی اینکه مخاطب خانم زیاد داره اگه شغلش ایجاب نکنه بنظرم مسئولیت پذیری در قبال رابطه رو زیر سوال میبره ،  مشاور هم خطا زیاد داره بر چه اساس علم و تئوری روانشناسی این حرف رو به شما زده