2777
2789
عنوان

عروسیمه توروخدا بیاین کمکم

| مشاهده متن کامل بحث + 8067 بازدید | 284 پست

خدا شوهرتو شفا بده 

تو مجلس زنونه چرا نباید موهات معلوم باشه؟ تازه اونم شب عروسیت 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))
میدونم مسخرس ولی وقتی از آرایشگاه اوندی بیرون‌شنل بزار تا تالار

شنل کجاش مسخرس شاید یکی دلش بخاد لباس لختی بپوشه با همون لباسش باید بیاد تو ماشین؟

خدایا میدونم به وقتش بهترینهارو برام رقم میزنی   سال ۱۴۰۲ /قسمت دوم امضام مال سال ۹۸ هستش عوضش نکردم گیر ندین به امضام /عقد هستم /تیکر تاریخ عروسیمو نشون میده اگه خدا بخاد و یاریمون کنه میرم سر خونه زندگیم ..‌. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااااایی اسی خدا به دادت برسه اگه شوهرت فهمیده بود همه چی اکی بود عزیزم من عروس خانواده ایم که خییی ...

منم دخترم با دختر خواهرشوهرم همسنه بعد اون رفته بود برای دخترش لباس لختی گرفته بود داده بود خیاط براس آستین بدوزه 

بعد به منم میگفت گناه داره لباس لختی تنش میکنی محل ندادم حالا بچش فقط ده ماهش بودا

خدایا میدونم به وقتش بهترینهارو برام رقم میزنی   سال ۱۴۰۲ /قسمت دوم امضام مال سال ۹۸ هستش عوضش نکردم گیر ندین به امضام /عقد هستم /تیکر تاریخ عروسیمو نشون میده اگه خدا بخاد و یاریمون کنه میرم سر خونه زندگیم ..‌. 
منم دخترم با دختر خواهرشوهرم همسنه بعد اون رفته بود برای دخترش لباس لختی گرفته بود داده بود خیاط برا ...

خدا شفاشون بده هم مال مارو هم مال شمارا

البته من امیدی به شفایی خانواده شوهرم ندارم

واااااایی اسی خدا به دادت برسه اگه شوهرت فهمیده بود همه چی اکی بود عزیزم من عروس خانواده ایم که خییی ...

اره عزیزم ای کاش شوهرمنم به نرف هیچکش اهمیت نمیداد 

خدا شفاشون بده هم مال مارو هم مال شمارا البته من امیدی به شفایی خانواده شوهرم ندارم

منم همین طور حتی شوهرم خواهرشو مسخره میکنه از شدت افراطی بودن

گلم لباست پوشدس خوب این قسمت ارایشگاه تا تالار شنل بزار

تو عروسی ک دیگه نمیخاد چون رنونه مردونه جداست

و چون خانواده همسرت مذهبین پس حتی ۱ درصد احتمال عروسی مختلط هم نیس

دلم میخواد همیشه خوشحال ببینمت اول بخاطر اینکه لایقش هستی و بعد بخاطر اینکه لبخند تو قشنگترین چیزیه که تو این دنیا دیدم اومدنت قشنگترین اتفاق زندگی من بوده و خواهد بود از وقتی اومدی تو زندگیم عشقو معنی کردی برام؛ خوشحالم که کنارمی و مال‌منی از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم♡ اگه فکری کردی با بوسیدن گردنم و بغل کردنم میتونی خرم کنی خیلی هم درست فکر کردی:🤍🌱عمیق‌تر از همیشه دوست دارم💕🔮#کاربر فعالی نیستم توی هیچ تاپیکی غیر از تاپیک خودم پست نمیزارم.

عزیزم ببین همسرت چی میگه همون کارو‌کن.اونایی که میگن عروسیه توئه به اونا چه ربطی داره یک سره با شوهر و مادر شوهر جنگ و دعوا دارن.زندگی رو سخت نگیر یک شبه بزا به همه خوش بکذره برای چیزای الکی گیر نده .به نظرم یه توربان توری پر از نگین بگیر که جلوه خیلی قشنگی داشته باشه و از جلو موهاتو شنیون کن از پشت هم بگو با تور همرنگ موهات پیچ و تاب بده خیلی تابلو نمیشه که موهات معلومه یا معلوم نیست.فقط به این فکر کن که تو اون شب راحت باشی و معذب نباشی ‌