2777
2789
عنوان

عروسیمه توروخدا بیاین کمکم

| مشاهده متن کامل بحث + 8067 بازدید | 284 پست
ای کاش میشد تجدید نظر کزد ،🥲 ، حالتو میفهمم اما اگه همسرم عین همسر تو به من احترام میذاشت و من براش ...

اگه براش مهم نیستی ،ازش جدا شو .

و یه چیزی رو بپذیر .مشکل خانواده اش نیستن .مشکل پذیرش این افکار توسط خودشه ،مشکل شما همسرته ، اونا هم نباشن ،بازم ایشون درست نمیشه

صد سال دیگه هممون خاطره ایم ، البته اگر کسی به یادمون بیاره و برامون یه قاب عکس در نظر بگیرن ، وقتی تموم شدن به همین راحتیه ، یه کم مهربون تر باشیم .

دوستان یه سوال؛ 

چجوری میشه ان شاءالله قبل از ازدواج و در خواستگاری، از عقاید طرف مقابل در این حد باخبر شد؟ که مثلا پوشش و حجاب روز عروسی رو تا چقدر در نظر داره و اینها؟ 🤔🥲

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوریه که متوجه نمیشه که موهای زنشو خانوما ببینن مشکلی نداره و حلاله ولی با یه دختر غریبه و نامحرم 6 ...

وای چقد بد😑

#زندگی‌ خیلی کوتاه تر از اونیه که بخوای بدون عشق‌ بگذرونیش🦋🌼
اخه مشکل الان همینجاست میگه خانوما هم نبینن من که میدونم منظورش به مادرش ایناست میترسه پس فردا خانوا ...

خواسته هاشون نرمال و منطقی نیست بشین باهاش منطقی حرف بزن بگو من از هر لحاظ که فکر میکنم مشکلی تو این قضیه نمی‌بینم دوست ندارم با توقعات غیر منطقی مردم زندگی کنم این عروسی اولشه اگه واسه خواسته خودت ارزش قائل نباشی بنظر من تا آخر باید اطاعت کنی . اگه بدشون میاد خب چشماشون رو ببندن تو مجلس زنانه آخه چه اشکالی داره لابد خودشون می‌خوان چادر بپوشن تو زنا. ماهم یک سری فامیل مذهبی داریم ولی نهایت میگن لباس نباید جوری باشه که سینه مشخص بشه همین دیگه در این حد واقعا نشنیده بودم 

دوستان یه سوال؛  چجوری میشه ان شاءالله قبل از ازدواج و در خواستگاری، از عقاید طرف مقابل در این ...

با پوشش و حجابی ک خودشون همیشه دارن و نوع تفکراتشون!

من یه سال مجازی با شوهرم دوست بودم کل‌اخلاقیات خانوادشون دستم بود😂 از همه چیشون خبر‌داشتم  فلانی چجوریه تفکراتش چه‌شکلیه و ..... 

تو همانی که برایم همه ای❤️🫂                  همسرم تاج سرم👸🏻    پسرم نگین تاجم💎

این که یک شب هست با تور و بدون تور میگذره زیاد حرص نخور 

ولی من نمیدونم چطور میخوای یک عمر با این خانواده و شوهر زندگی کنی،چطور ۶ سال دوست بودی و نشناختیش؟؟؟؟

به شوهرت بگو تو که اینقدر حرف فامیل برات مهمه باید با یکی از دخترهای فامیل وصلت میکردی 

بگو اون حرف یک روز هست تموم میشه ولی روز عروسی من یک عمر تو خاطرم  میمونه

من آرایشگاه رو خانواده همسرم انتخاب کردن ا۱لا خوب نبود چقدر اون روز بحث کردم که حالم بد شد یک روز قبل عروسی رفتم بیمارستان بستری شدم الان یک دونه از عکس های عروسی رو ندارم چون اصلا دوستش ندارم خدا از خانواده شوهر نگذره که اینقدر ظلم میکنن

من دوتا عروسیه فوق مذهبی دیدم که اهنگ هم نداشتن ولی عروس هم لباس باز پوشیده بود هم شینیون آنچنانی 

کسی که مذهبیه زنونه مردونش جدا هست میتونید بگید کسی هم عکس و فیلم نگیره دیگه ایرادش چیه خانمها موهای عروسو ببینن!🤨

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

اسی راستی میتونی بهش بگی عکس عروسی خواهراش رو نشونت بده بدونی حجابشون در چه حد بوده روز عروسی 

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

کلا تاپیک درمورد مجبور کردن عروسه ها!!! 

نه من در جواب اون خانمه گفتم که میگفت الان دیگه کسی شنل نمیذاره

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
طرف ۶ سال دوست بوده باهاش  عقلش نرسیده کسی که باهاش دوسته‌چجوری ادمیه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍ ...

چون میدونسته اگه سختگیریاشو  دوران دوستی بروز بده احتمال ازدواج به صفر میرسه حتی تو خواستگاری هم مطرح نکرده 

یسریا اینطورن بعد که به هدفشون رسیدن ظاهر و باطنشون مشخص میشه 

واااااایی اسی خدا به دادت برسه اگه شوهرت فهمیده بود همه چی اکی بود عزیزم من عروس خانواده ایم که خییییلی مذهبین اصلا یه افکار عجیبی دارن تازه یدونه برادر شوهرمم آخونده ولی من کلا همیشه بدون روسری و حجابم جز خونه ی پدر شوهرم و بچه هاش  کسی هم حق نداره دخالت کنه چون شوهرمم پشتمه یه بار به شوهرم گفتن چرازنت اینجور می گرده شوهرم بهشون گفته هرکی رو تو قبر خودش میخوابونن به آخونده گفته تو این راه وانتخاب کردی دلیل نمیشه همه رو مجبور کنی این راه رو برن منم چون شوهرم پشتمه روز اول زدم تو دهن همشون 

دختر من ۲ماهش بود یه سارافون پوشیده بودم براش  به من تذکر دادن که لخته گناهه لباس پوشیده تنش کن فکر کن بچه دوماهه منم گفتم هر جور دوستدارم بچمو بزرگ وتربیت میکنم تازه براسم بچمم دخالت میکردن که پوز همشونو گل مالیدم واسمی که خودم دوستداشتم گذاشتم آقا حتی برا ماه عسل منم دخالت میکردن میگفتن خوبیت نداره برید مشهد باز به حرفشون گوش ندادم اونجا که دلم میخواست رفتم  الانم چند سال هیچ دخالتی نکردن چون شوهرم پشتمه البته البته اینم بگم من روزی که با شوهرم آشنا شدم بهش گفتم من یه انسان آزادام که قدرت اختیار وانتخاب دارم و قرار یک بار زندگی کنم دوستدارم اونجوری که دوستدارم زندگی کنم اگه دنبال یه دختر مثل زنداداشات یا آبجیات هستی برو کسی وبگیر که از ریشه معتقد باشه نکه بخوایی یکی مثل من شخصیتش رو بکشی یکی مثل اونا توش در بیاری

شماهم متاسفانه مشکل اصلی شوهرته که دهنبینه

این جور خانواده ها یا عروسی مختلط نگیرن یا یه مرد بذارن دم در که نامحرم‌قسمت زنونه نیاد منم خانواده شوهرم نسبتا مذهبین ولی محل نذاشتم تور لختی که دلم میخواست برداشتم مجلسمون کاملا جدا بود مرد نامحرم اینور نیومد

خدایا میدونم به وقتش بهترینهارو برام رقم میزنی   سال ۱۴۰۲ /قسمت دوم امضام مال سال ۹۸ هستش عوضش نکردم گیر ندین به امضام /عقد هستم /تیکر تاریخ عروسیمو نشون میده اگه خدا بخاد و یاریمون کنه میرم سر خونه زندگیم ..‌.