2777
2789
عنوان

عروسیمه توروخدا بیاین کمکم

8067 بازدید | 284 پست

بچه هامن مهرماه عروسیمه و یه نکته اینکه خانواده شوهرم خیلی مذهبین یعنی خیلی گیرن تو اینکه لباس پوشیده باشه و مو در نیاد و اینا بعد من لباس عروسم کاملا پوشیده است باهاشم مشکلی ندارم اما توربان نذاشتم به جاش تور عربی انتخاب کردم و مزونبه من گفت اگه میخوای پشت موهات در نیاد چندلایه تور جدا بهت میدم که ارایشگرت از زیر توراصلی وصل کنه به موهات الان که فکرمیکنم میبینم خیلی ضایعس  بچه ها نمیدونم چیکارکنم توروخدا راهکاربدید من چیکارکنم انقدر استرس کشیدم لاغرشدم

خوب خانواده مذهبی چرا عروسی جدا نگرفتن

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

بابا دیگه عروس حجاب نمیخواد ناموسا

این اداها چیه

منم لباسم پوشیده بود 

اما موهام معلوم بود از زیر تور دیگه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روز عروسی از اسمش مشخصه   برای عروسه...

چرا بخاطر یه عده ادم‌میخوای بهترین شب زندگیتو‌ زهر کنی؟ 

نظر شوهرت چیه دراین مورد؟ اونم روی‌ حجاب حساسه؟🙄

تو همانی که برایم همه ای❤️🫂                  همسرم تاج سرم👸🏻    پسرم نگین تاجم💎

واااا یعنی روز عروسیتم باید طبق خواسته اونا لباس بپوشی؟؟؟؟

حالا لباس باز نباشه یه حرفی ولی دیگه اصلا مو معلوم نباشه خیلی ضایعه 

تصورش هم مسخرست به نظرم که همه موها زیر نور باشه کلا و هیچی معلوم نشه

روز عروسی از اسمش مشخصه   برای عروسه... چرا بخاطر یه عده ادم‌میخوای بهترین شب زندگیتو‌ زهر کنی ...

اره عزیزم حساسه فقط بخاطر حرفای فامیلاش و پدر و مادرش اونا مذهبیت

مرد و زن جداست اما بازم همسرم میگه پشت موهات درنیاد انقدر زور زدم تا راضی شده جلوی موهام شنیون کنم

اوه🤦🏻‍♀️😑

دیگه هیچی تمام  

خطاب به بقیه مجردهایی ک این پیامو میبینن  یا با کسی ازدواج کنید ک‌ اعتقادات و فرهنگ و اینچیزاش مثل شما باشه

یا کسی باشه ک انعطاف پذیر باشه   ک‌ برای شنیون روز عروسیتون مجبور نشید کلی زور بزنید تا راضی شه🤦🏻‍♀️

تو همانی که برایم همه ای❤️🫂                  همسرم تاج سرم👸🏻    پسرم نگین تاجم💎
مرد و زن جداست اما بازم همسرم میگه پشت موهات درنیاد انقدر زور زدم تا راضی شده جلوی موهام شنیون کنم

خوب عزیزم اگر با این میزان مذهبی بودنش مشکلی نداری تلاشت رو بکن کاری نکنی روز عروسیت به کام هردو تلخ بشه

سعی کن چهارتا مدل تو اینترنت ببینی قبلش باهاش هماهنگ باشی کامل که چجوری میخوای باشه

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند