بچه هامن مهرماه عروسیمه و یه نکته اینکه خانواده شوهرم خیلی مذهبین یعنی خیلی گیرن تو اینکه لباس پوشیده باشه و مو در نیاد و اینا بعد من لباس عروسم کاملا پوشیده است باهاشم مشکلی ندارم اما توربان نذاشتم به جاش تور عربی انتخاب کردم و مزونبه من گفت اگه میخوای پشت موهات در نیاد چندلایه تور جدا بهت میدم که ارایشگرت از زیر توراصلی وصل کنه به موهات الان که فکرمیکنم میبینم خیلی ضایعس بچه ها نمیدونم چیکارکنم توروخدا راهکاربدید من چیکارکنم انقدر استرس کشیدم لاغرشدم
مردی برای تمام فصول؛ الهامگرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب میکند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمیکند
مرد و زن جداست اما بازم همسرم میگه پشت موهات درنیاد انقدر زور زدم تا راضی شده جلوی موهام شنیون کنم
خوب عزیزم اگر با این میزان مذهبی بودنش مشکلی نداری تلاشت رو بکن کاری نکنی روز عروسیت به کام هردو تلخ بشه
سعی کن چهارتا مدل تو اینترنت ببینی قبلش باهاش هماهنگ باشی کامل که چجوری میخوای باشه
مردی برای تمام فصول؛ الهامگرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب میکند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمیکند