2777
2789
عنوان

ناخنم از وسط شکسته چیکار کنم

1446 بازدید | 3 پست

ناخنم از وسط ترک ورداشته هنوز کامل جدا نشده خیلی جای بدی هست اگه بکنم فقط دو ساعت خونریزی داره چون گوشتم قشنگ معلوم میشه ناخنم خیلی بلند هم هست چیکار کنم ؟؟ یجا خوندم میگفت چسب ناخن بزنین  تا ترکه درست شه بچسبه تا ناخن بلند بشه جواب میده؟؟

نمیدونم اونو 

ولی ناخونتو کامل بگیر به یه جا گیر نکنه بکشنه 

بعد اون شکستهه هعی میاد بالا بگیرش 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
نمیدونم اونو  ولی ناخونتو کامل بگیر به یه جا گیر نکنه بکشنه  بعد اون شکستهه هعی میاد بال ...

آخه درد داره وقتی بهش فشار میاد اگه بچینمم فایده ای نداره حداقل یک ماه طول میکشه ۵ میل بیاد بالا تازه بشه مثل ناخن از ته گرفته شده میگم خیلی بد شکسته 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه درد داره وقتی بهش فشار میاد اگه بچینمم فایده ای نداره حداقل یک ماه طول میکشه ۵ میل بیاد بالا تاز ...

اخه کار دیگه ای بجز این نمیتونی انجام بدی 

به شکستهه کار نداشته باش ناخون خودتو بگیر عادی حداقل به یه جا گیر نکنه قش بری 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨