2777
2789
عنوان

از بچم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 76972 بازدید | 416 پست
نه .فقط بهانه های عجیب میگیره خودشم نمیدونه چی میخواد

غذا خوب میخوره؟ 

خوابش منظمه ؟ 

این دو تا روی روحیه بچه اثر میزاره 

بعدم هرچی میگه اجرا نکن ، زبونش بگیر و سرگرمی کن تا عادتش یادش بره، اگه عادت بدی هرروز پارک بره خوب اونم میخواد،ی روز ببر ی روز سرگرمش کن نبر، تا یاد بگیره ، خونه عمه هم همینطور

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دوست من یک دختر داشت از نوزادی فقط جیغ میزد و گریه میکرد.دقیقا هر شب تو ماشین میخوابوندنش.تا ۳سالگی حرف نمیزد فقط جیغ میزد تا اینکه تو ۴سالگی فهمیدن اوتیسم داره.بردنش کاردرمانی و گفتار درمانی الان مهدکودک میره و خیلی آروم شده.برین پیش روانشناس کودک ازش مشورت بگیرید بچه نداشتین که تجربه اش و داشته باشین.پس کمک بگیرین

عزیزم ببخشید ولی شرایطش نداشتی بچه دار نمیشدی مگه زورت کردن  همچین فضای متشنجی بجه اروم نمیساز ...

قضاوت نکن تاحالا حتما با بجه نااروم و بچه ای ک همش گریه میکنه نبودی عصاب ادمو داغون میکنن داغون ک هیچجوره اروم نمیشن

این تیترا چیه هر روز یکی میزنه؟واقعا خدا به داد اون بچه برسه،بچه چی میفهمه که اینجوری میگی متنفرم؟می ...

عزیزم ایشون الان احساساتش بهم ریخته قطعا یک مادر نمیتونه از بچش متنفر یا حتی ناراحت باشه فقط از شرایط ناراضی هست .

بهتره تو این شرایط بهش راهکار یا همدلی بدیم وگرنه الان زمان مناسبی برای سرزنش نیست🌷

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
خانما لطفا یه راهی پیش پام بذارید دیگه بریدم دارم خفه میشم

سعی کن ذهنتون خالی کنی هرچی میگه با مهربونی جواب بده با عشق کاراشو بکن یه روز باهاش مهربون رفتار کن ببین آرامش خودت تو روحیه ش تاثیر داره ....اگه نداشت ببر دکتر 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
این تیترا چیه هر روز یکی میزنه؟واقعا خدا به داد اون بچه برسه،بچه چی میفهمه که اینجوری میگی متنفرم؟می ...

وقتی تو شرایط من قرار بگیری متوجه میشی الان هر چی بگم حرف مزخرف میگم

خانما لطفا یه راهی پیش پام بذارید دیگه بریدم دارم خفه میشم

منم ۲۱ماهه خسته ام شوهرم اصلا درک نداره که کمکم کنه فقط بخونه بیرون داره پاهایم درد گرفته خونه ام آشغالدونیه .عزیزم ولی باز تو یه نی نی لالای تو خونه درست کن بذار تو اون تاب بده آروم میشه بچه منم دوست داره