2821
2789
عنوان

عروسیم بود...

449 بازدید | 11 پست

دیشب خواب دیدم عروسی خودمه! 

ارایشگاه و لباس عروس و کلی مهمون 

ولی غمگین بودم گریه میکردم جایی بود که نمی‌شناختم  قدیمی و... یه قسمتش کوسفند و بز افتادن دنبالم  زمین خاکی بود و منم فرار میکردم ولی بعدش اومدم گفتن دنبالت می‌گشتیم 

مامانم یه ماشین نشون داد و گفت اونه برو سوار شو بغلش کردم گریه کردم   ته دلم غم و ترس بود 

چه تعبیری میتونه داشته باشه😭

صدقه بده 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیره ولی هیچ وقت خوابتو برای هیچ کس تعریف نکن 👋

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           

احتمالا سر دلت پر بوده زیاد غذا خورده بودی

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊
سعیکزدم اول جوابمتو بدم تعبیر کنم ☹️ خودت خواب ببینی تور عروسو خیلی بده ی اتفاق بد تو راهه از مرگو ...

واقعا؟ من شنیدم خون باطل میکنه چه جالب ک گریه هم باطله

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  11 ساعت پیش