2777
2789
عنوان

کسی از نوره استفاده می‌کنه ؟

582 بازدید | 46 پست

از کجا باید بخریم؟

چجوری استفاده میشه ینی میزنی روی پوست خود به خود موها رو میکنه؟😐

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از عطاری  با آب گرم مخلوط کن من با آب جوش مخلوط میکنم بزن رو پوستت  پوستت نباید خیس باشه ...

همینجور داغ بزنی به پوست ؟نمیسوزه ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

با آب داغ یا اب گرم کم ، قاطی میکنی به شکل خمیر شل در امد میزنی چند دقیقه رو پوست میمونه بعد میشوریش 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

از عطاریا

میری حموم نباید بدنت خیس بشه خشک میزنی ی چن دقیقه میمونه زیاد نه هاااا من پوست دستم کامل رفت

بعدشم با دستت میبریش میره قشنگ

قبلش میریزی تو ی کاسه با اب مخلوطش میکنی

هيچوقت ، هيچ‌چيز ، از هيچكس ، بعيد نیست !️
عطاری ها دارن . ولی نزن کثیف کاریش زیاده همش باید دست بیاری بدنت ک موهات بریزه

پس چیکار کنیم 

عطاری...زیاد آب نریز که آبکی بشه احتمال سوختگی هم هست دقت کن و جاهایی که پوستش کلفت بزن جاهای نرم مکن جوش بزنی

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
نزن پوستت حساسیت پیدا میکنه . ن یکم با اب باید خیسش کنی بعد بزنی بعد چند دقیقه بشوری

من حساسیت نگرفتم اتفاقا بدن باید خشک باشه نوره رو با آب جوش مخلوط کنی بعد بزنی

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
از عطاریا میری حموم نباید بدنت خیس بشه خشک میزنی ی چن دقیقه میمونه زیاد نه هاااا من پوست دستم کامل ...

ینی با دست اون خمیرو برداری موها می‌ره ؟