2777
2789
عنوان

شوهر عجیب وغریب

561 بازدید | 37 پست

یسری رفتارای شوهرمو میگم میخوام بی طرف در موردش نظر بدید که من حساسم یا حق دارم ؟

کلا احساساتشو بروز نمیده چندوقته شغلش آزاد شده وبیشتر تو محل خودمون کار داره یه موتور داره ویکجا ثابت نیست شاید در روز چندجا بره سرکار ولی اصلا یاخیلی کم در مورد کارش با من صحبت میکنه حتی زنگ میزنم میگم کجایی درست جواب نمیده میگم ناهار میای میگه معلوم نیست یامثلا ساعت ۴میاد میگه ناهار داریم؟حس میکنم بیشتر دوست داره بیرون غذابخوره بااینکه قبلا میگفت توبهترین غذاهارو درست میکنی.مثلا یروز کلی منتظرش بودیم برای ناهار بعدا تو حرفاش گفت دوستم کار داشت اومده بود باهم رفتیم رستوران.وقتی بهش زنگ میزنم یجور رفتار میکنه که نمی تونه زیاد صحبت کنه ودستش بنده ولی خواهرش هرروز زنگ میزنه دیدم ۲۰ دقیقه صحبت کردن بعداصلا نمیگه باخانوادش در مورد چی حرف میزنه یا فقط موضوع رو میگه ومن چیزی بپرسم سربه هوا جواب میده امروز زنگ زدم سردرد دارم اومدی قرص بگیر تموم شده( آخه میگرنم اگه زود نخورم شدید میشه حالم بدمیشه)گفت یکی دوساعت دیگه میام الان ۵ساعته هیچ براش مهم نیست حس میکنم دیگه دوستم نداره خیلی سرد برخورد میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش و بخوای درکت میکنن 

حق داری 

چرا باهاش صحبت نمیکنی؟

نمیگی مت از این رفتارات خوشم نمیاد؟؟

کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶
راستش و بخوای درکت میکنن  حق داری  چرا باهاش صحبت نمیکنی؟ نمیگی مت از این رفتارات خوشم ...

چرا صد بار گفتم حس میکنم بدتر شده فکرکرده من محتاج محبتشم تصمیم گرفتم دیگه زنگش نزنم ولی اصلا براش مهم نیست منم بادوتا بچه گاهی به کمکش نیاز دارم که مثلا خریدی کنه ولی اون بی تفاوت

چرا صد بار گفتم حس میکنم بدتر شده فکرکرده من محتاج محبتشم تصمیم گرفتم دیگه زنگش نزنم ولی اصلا براش م ...

تو هم سرد باش خودش میاد سمتت

کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶

نمیدونم قبلا هم اینجوری بوده یا جدیدا شده

ولی من و شوهرمم برعکس شماییم، زنگ میزنه به فکرمه ولی من مثل شوهرت زیاد اهل حرف زدن با تلفن یا تعریف جزییات نیستم

نه که دوسش نداشته باشما ولی مثلا ناهار نمیپرسم خوردی نخوردی اونم ناراحت میشه میگه مهم نیستم منم میگم مگه نوزادی گشنه بمونی یچی میخوری خب!

میگم شاید کلا مدلش اینه

مثلا من شوهرم با هرکی بحرفه با تلفن اصلا نمیپرسم کی بود چه برسه بپرسم چی گفت!

تو هم سرد باش خودش میاد سمتت

خاک تو سرم که نمی تونم مثل اون باشم وقتی میبنمش همچی یادم میره نمی تونم تو دار باشم.از طرفی هم چون بچه دارم مجبورم یسری خریدارو زنگ بزنم  بگم بگیر یا بچه رو ببر کلاس بخاطر این چیزا نمی تونم باهاش تماس نگیرم خودشم جوریه تا من نگم دوتا نون نمیخره بیاره خونه

نمیدونم قبلا هم اینجوری بوده یا جدیدا شده ولی من و شوهرمم برعکس شماییم، زنگ میزنه به فکرمه ولی من م ...

قبلا هم اینجوری بود که جزئیات رو کامل نگه ولی صحبت می‌کرد یازنگ میزد وبیشتر ترجیح میداد خونه باشه ولی الان همش بیرونه بااینکه کار ثابت نداره صبح میره تا نه شب

خاک تو سرم که نمی تونم مثل اون باشم وقتی میبنمش همچی یادم میره نمی تونم تو دار باشم.از طرفی هم چون ب ...

وای اسی ببخشید انقدر رک میگم هااا ولی تو هم نیاز های اون و بر طرف نکن البته با این رفتارای که مت دیدم فکر نمی‌کنم نیازی هم بخواد داشته باشه اصلا 

وای اسی ببخشید انقدر رک میگم هااا ولی تو هم نیاز های اون و بر طرف نکن البته با این رفتارای که مت دید ...

اتفاقا تو این مورد فقط میاد سمتم بهش میگم اگه اینم نبود ماباهم هیچ نسبتی نداشتیم

اتفاقا تو این مورد فقط میاد سمتم بهش میگم اگه اینم نبود ماباهم هیچ نسبتی نداشتیم

وقتی میاد سمتت سرد رفتار کنی مجبور میشه ناتو بکشه محبت کنه تا نیازش بر طرف بشه 

حیف شدی با این مرد

ببخشید خانوادش خوبن از اونایی نیستن ک پرش کنن و بهش یاد بدن

اتفاقا این خواهرش که زنگ میزنن خیلی آدم سو استفاده گری هست الانم همش زنگ میزنه به شوهرم میگه چک دارم مشکل دارم چکارکنم و...چندبار سرزمین کارای خواهرش بحثمون شده گفتم باهاش کمتر صحبت کن میگه اون حرف میزنه مم فقط گوش میدم