2777
2789
عنوان

شوهر عجیب وغریب

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 37 پست
اره واقعا اتفاقا دیروز ی خانمی ک شوهرش ی زن دیگه گرفته داشت بهم میگفت شور و هیجان داشته باش واسه شوه ...

وای چه زجری کشیده.حتما چاره نداشته بابچه نمی تونه بره سرکار یا هیچ کسو نداره حمایتش کنه برای طلاق

[QUOTE=306991066]منم همینطور شدم اعصابم ضعیف شده میگم فکرکن چندساعت فقط صدای گریه بچه تو گوشمه به غذا ودستشویی بچه بر ...[/QUOTمن قشنگ درکت میکنم با تموم وجودم کاش شوهرامونم یکم حالمونو میفهمیدن من بهش میخوام درد و دلامو بگم میگه اه دوباره شروع نکن یا خودش طلبکار میشه دگ تصمیم گرفتم ازش محبت نخوام یعنی انتظارش و نداشته باشم با همه کارا ب خودم برسم به خاطر دل خودم شاد باشم و ببینم اون چ تغییری میکنه میخوام یه کاری کنم اون روم حساس بشه و اذیت بشه چرا من 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره واقعا اتفاقا دیروز ی خانمی ک شوهرش ی زن دیگه گرفته داشت بهم میگفت شور و هیجان داشته باش واسه شوه ...

ای بابا،چه دردناک

هرچند خودشم به نظر جنم نداره اما بازم نباید قضاوت کرد

خدا عاقبتمونو بخیر کنه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

[QUOTE=306991233]هرچیزی که بگم انگار لج میکنه برعکس انجام میده بعد خیلی ریلکس میگه من چکار دارم به اونا روابطمون یه مدت بیخیالش باش واقعا بیخیالش باش فقط و. فقط ارامش خودت مهم باشه و کلی به خودت برس ببین چیکار میکنه

امیدوارم خدا همچین چیزیو ب کسی نشون نده مرگ بهتره واقعا

اره واقعا 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
وای چه زجری کشیده.حتما چاره نداشته بابچه نمی تونه بره سرکار یا هیچ کسو نداره حمایتش کنه برای طلاق

عزیزم اگر قبلا همسرت اینطوری نبودن

شاید از چیزی درمورد کار یا گذشته کاریشون یا موقعیت فعلی کاریشون یا شرایط مالی ناراحتن یا استرس دارن

سر به هوایی توجیهی نداره با دوتا بچه کوچیک بالاخره ایشونم پدرشون هستن

اما میخوام بگم از لحاظ احساسی گاهی آقایون خیلی زودتر توی بالا و پایین زندگی غرق میشن

دوم اینکه من فکر میکنم روابط رو اغلب پسرها از پدر و مادرشون یاد میگیرن،یه نگاه به اونا بنداز ببین باهم چطورن

در آخر،من از نوشته هاتون فهمیدم خودتون هم خیلی خسته این،اولا که بچه داری کار سختیه حق داری

دوم اینکه حرف بزنید و بعد از حرف سعی کن به نتیجه گیری و یک قول و قرار برسید مثلا دوشنبه ها و چهارشنبه ها عصر یا شب بچه ها رو یکی دو ساعت بگیر تا منم کمی استراحت کنم

یکشنبه ها و پنج شنبه ها قرارمون به گردش چهارنفری باشه

نمیدونم هر طور که خودتون خلق و خوی همسرت رو بهتر میدونی

سعی کن ازش زیاد سوال نپرسی،روی مردای درونگرا نتیجه عکس میده