2777
2789
عنوان

شوهر عجیب وغریب

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 37 پست
قبلا هم اینجوری بود که جزئیات رو کامل نگه ولی صحبت می‌کرد یازنگ میزد وبیشتر ترجیح میداد خونه باشه ول ...

ببین شوهر منم قبلا اخلاقش خیلی خوب بود تا اینکه کار دوم هم رفت یعنی دوشیقته تا ۱۰ سرکاره و همکاراش از زناشون بد میگن و حس میکنم رو شوهر منم تاثیر گذاشته دقیقا مثل شوهر تو شده حس میکنم اصلا بود و نبود من فرقی براش نداره زنگم نزنم اذیت نمیشه نمیدونم شاید این فکر من باشه ولی خب از یه طرفم بهشون باید حق بدیم زندگیا سخت شده مخارج بالاس اینام تا دیر وقت سر کارن جونی نمیمونه براشون ک بخوان با ماهم سر و کله بزنن هرچند وظیفشونه به ما هم رسیدگی کنن اما انگار داره عادی میشه بین مردایی ک زیاد کار میکنن این

قبلا هم اینجوری بود که جزئیات رو کامل نگه ولی صحبت می‌کرد یازنگ میزد وبیشتر ترجیح میداد خونه باشه ول ...

روزمرگی خواهرم،مسخره اس ولی خب وقتی سالها از زندگی بگذره طبیعیه،دوس دارم بگم تلاش کن تنوع ایجاد کن زندگی رو گرم تر کن اما واقعا چرا همه اش باید خانم ها پیگیر هیجان دادن به زندگی باشن

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی میاد سمتت سرد رفتار کنی مجبور میشه ناتو بکشه محبت کنه تا نیازش بر طرف بشه  حیف شدی با این ...

اتفاقا مدل خانوادش اینجوریه که از وقتی رفته سرکار پولاشو گرفتن وقتی هم ازدواج کردیم ومشکل مالی داشتیم اصلا زنگ نمی‌زدند حالشو بپرسن ولی بااین کاراشون بیشتر براش عزیزن تا منکه پای همه سختی ها موندم وزجر کشیدم

اتفاقا تو این مورد فقط میاد سمتم بهش میگم اگه اینم نبود ماباهم هیچ نسبتی نداشتیم

😔😔😔😔

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
اتفاقا مدل خانوادش اینجوریه که از وقتی رفته سرکار پولاشو گرفتن وقتی هم ازدواج کردیم ومشکل مالی داشتی ...

اگر پای دد تا بچه نبود میگفتم طلاق بگیر خودتو راحت کن 

دلی فقط میتونم بهت بگم واسه خودت زندگی کن یا حداقل خودت برو مشاور تا پیش این مرد پیر نشی یکم از زندگیت استفاده کنی 

شرایط کار کردن داری؟

مثلا کار کردن تو خونه و اینا؟

کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶
روزمرگی خواهرم،مسخره اس ولی خب وقتی سالها از زندگی بگذره طبیعیه،دوس دارم بگم تلاش کن تنوع ایجاد کن ز ...

دقیقا همش میگن خانما هیجان بدن ب زندگی و چ میدونم یه جوری باشن برای شوهر که دنبال کسی دیگه نره خب بابا همین زنا باید یه محبتی متقابلی دریافت کنن تا انرژی بگیرن و انرژی بزارن برای زندگی

ببین شوهر منم قبلا اخلاقش خیلی خوب بود تا اینکه کار دوم هم رفت یعنی دوشیقته تا ۱۰ سرکاره و همکاراش ا ...

اتفاقا چندتا مجرد اطرافش هستن اصلا حس خوبی ندارم.حق باشماست فکرمیکنم چون زیاد سرکارن نباید برای خانواده وقت بزارن پس من چی بادوتا بچه همیشه دستم بستس یه حموم نمی تونم برم

اتفاقا چندتا مجرد اطرافش هستن اصلا حس خوبی ندارم.حق باشماست فکرمیکنم چون زیاد سرکارن نباید برای خانو ...

اصلا یه سری مردا میگن مگه زنا تو خونه چیکار میکنن فکر میکنن فقط میخوریم میخوابیم نمیدونن بچه داری و خانه داری چقد سخته ادم اگه از همسرشم کمک یا محبت دریافت نکنه ک افسرده میشه من بعضی وقتا دگ حوصله خودمم ندارم

دقیقا همش میگن خانما هیجان بدن ب زندگی و چ میدونم یه جوری باشن برای شوهر که دنبال کسی دیگه نره خب با ...

اره واقعا،کل زندگی رو باید هندل کنیم به بچه برس خونه تمیز کن غذا بپز،تهشم باید پ.و.رن استار باشیم با هیکل و قیافه عالی خوش رو،همیشه صبور،مودب از ما که گذشت ولی کاش این نسل جدید همینجور پر قدرت ادامه بدن این کلیشه های مسخره رو بشکنن

روزمرگی خواهرم،مسخره اس ولی خب وقتی سالها از زندگی بگذره طبیعیه،دوس دارم بگم تلاش کن تنوع ایجاد کن ز ...

آره درسته شاید همه چیز تکراری شده خودمم دیگه ازین مدل زندگی لذت نمی‌برم سه ساله نتونستیم یه سفر بریم شمال دیگه حوصله چیزی هم ندارم بی ذوق شدم قبلا میز میچیدم براش تیپ میزدم الان حس ندارم البته مقصر خودشه ذوقم کور شده

آره درسته شاید همه چیز تکراری شده خودمم دیگه ازین مدل زندگی لذت نمی‌برم سه ساله نتونستیم یه سفر بریم ...

ما خیلی گناه داریم زنا واقعا تو دنیا بهشون ظلم میشه ایران بدتر از همه جا البته از افغانستان بالاتریم😔

اصلا یه سری مردا میگن مگه زنا تو خونه چیکار میکنن فکر میکنن فقط میخوریم میخوابیم نمیدونن بچه داری و ...

منم همینطور شدم اعصابم ضعیف شده میگم فکرکن چندساعت فقط صدای گریه بچه تو گوشمه به غذا ودستشویی بچه برس خونه بهم میریزه گاهی وقتا سر شب از شدت خستگی خوابم میبره یا عصبانی میشم سر بچه ها داد میزنم بعد خودم ناراحت میشم منکه قبلا به صبوری معروف بودم ۱۸۰ درجه تغییر کردم

اره واقعا،کل زندگی رو باید هندل کنیم به بچه برس خونه تمیز کن غذا بپز،تهشم باید پ.و.رن استار باشیم با ...

اره واقعا اتفاقا دیروز ی خانمی ک شوهرش ی زن دیگه گرفته داشت بهم میگفت شور و هیجان داشته باش واسه شوهرت هواست بهش باشه تا نره دنبال یکی دیگه بابا اخه ما زنا وقتی خودمونو دست پایین بگیریم همین میشه دگ میگم بهش چرا وقتی شوهرت زن گرفت طلاق نگرفتی میگه بخاطر بچه هام بخاطر اینکه کجا میرفتم الان شوهرم میاد یخچال و پر میکنه و میره بابا اخههه ادم عاقل خب خودت برو سرکار میگفت جلو من اومده با هووم رفته تو اتاق خوابیده یعنی دگ نمیدونم چی بگم از بدبختی زنا ک انقد اعتماد ب نفس هامون پایینه 

بگو بهش با مجرد نگرد تو خودت متهلی سعی کن رابطت رو با دوستای مجردت کمتر کنی

هرچیزی که بگم انگار لج میکنه برعکس انجام میده بعد خیلی ریلکس میگه من چکار دارم به اونا روابطمون بخاطر کاره