2789
عنوان

۱۳صفر نزدیکه

270 بازدید | 31 پست

لطفا فقط اگه اعتقاد دارین نظر بدین وگرنه لطفا خارج بشید 

می خوام امسال امتحان کنم برای حاجتم منتهی می خوام از دی جی کالا به چیزی سفارش بدم تحویلشو بزنم چهارشنبه سیزدهم صفر میشه اینجوری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چن شنبه میشه ۱۳ صفر چندم تاریخ ؟

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     

من به شخصه خودم حاجتموگرفتم ،من تونی نی سایت دیدم ویه دست لباس بچه خریدم نیت کردم سال دیگه خدابهم یه نی نی بده والان ۶هفتمه وبه مامانمم گفتم اونم یه کلیدخریدنیت کردواسه خونه دارشدن داداشم که اونم امسال خونه خرید‌،انشالله میخوام امسالم واسه خونه دارشدن خودمون نیت کنم

دنیام پسرم😘😘

ب نظرم همون روز برو خودت حضوری ی چیزی بخر بهتره

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون