2777
2789
عنوان

۱۳صفر نزدیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 31 پست
ینی چی قضیه چیه

من اولین بار اینجا از بچها شنیدم که میگن سیزده صفر به نیت حاجات چیزی بخری بزاری کنار تا سال بعد حاجت روا میشی البته خیلی‌ها گفتن حاجت گرفتن بعضی ها هم گفتن نگرفتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حضوری برم بهتر یعنی اوکی

اره چون ادم خاطر جم میشه ک به موقعش انجام داده

انشالله حاجت روا بشی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
من به شخصه خودم حاجتموگرفتم ،من تونی نی سایت دیدم ویه دست لباس بچه خریدم نیت کردم سال دیگه خدابهم یه ...

چه خوب خداروشکر من امسال خیلی به دلم افتاده به نیت ازدواجم به نظرتون چی بخرم خوبه مثلا یه لباس زیر خوشگل بخرم خوبه 🤭🙈🙈نمی دونم چی بخرم

چه خوب خداروشکر من امسال خیلی به دلم افتاده به نیت ازدواجم به نظرتون چی بخرم خوبه مثلا یه لباس زیر خ ...

فک کنم نیت کن اول بعدیه حلقه  یاانگشتربخرم انشالله سال دیگه ازخونه شوهرواسمون تاپیک بزنی

دنیام پسرم😘😘

منم پارسال جاکلیدی خریدم ب نیت خونه دار شدن .جاکلیدی رو گذاشتم کنار و ازش استفاده نکردم گفتم فقط باید کلید خونه خودم رو بنداز توش . شاید باورتون نشه دقیق روز ۱۳ صفر یعنی هفته بعد اسباب کشی میکنیم به خونه خودمون 🤩🤩