2789
عنوان

واقعا🙄😒

231 بازدید | 36 پست

چرا تاپیک و تعطیل میکنن چقد بی فرهنگیه که نمی‌ذارن آدم مشکلشو بگه و بقیه راه حل بدن من بچه نمیخام چجوری از بین ببرم هنوز یه ماهشم نشده دیروز فهمیدم 

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب نمیزاشی بریزه داخل بعد الان از بین ببریش

تنبلی دارم به اون اطمینان کردم شوهرم به زور این کارو میکنه🥲

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 

الان دیگه وقت این نیست تصمیم بگیری میخوای با نمیخوایش 

اون بچه ی انسانه و حق زندگی داره غذا نیست که پختیش خوشمزه نشد بریزی دور 

اگر نمیخوایش خیلی زوج های نابارور هستن که بچه میخوان ب محض تولد ب اونا اما سقط نکن چون اون حق زندگی داره

سلام 🙃🦚
نمیخواد دیگه

آره واقعا مثل احمقا قرصم ننداختم چون تنبلی دارم به این راحتی حامله نمی‌شدم چن ساله عروسی کردم

الان دیگه وقت این نیست تصمیم بگیری میخوای با نمیخوایش  اون بچه ی انسانه و حق زندگی داره غذا نی ...

وا یه حرفی میزنیا من اصلا نمیخام زایمان کنم هنوز یه ماهشم نشده خب یه اشتباهی که شده نمیتونم که برن بمیرم

ناخاساته شد ینی ....نمیدونسی

من بچه نمیخام کلا آره خب میخاستم که الان تاپیک نمیزدم شوهرم ول نمیکنه میگه میام میبرمت دکتر ویتامین اینا بده میگه نگه دار بدن منه خوب نمیخام زایمان کنم بعدشم حوصله بزرگ کردن بچه ندارم

وا یه حرفی میزنیا من اصلا نمیخام زایمان کنم هنوز یه ماهشم نشده خب یه اشتباهی که شده نمیتونم که برن ب ...

این اشتباه ی چیز کوچیک نیستااا منجر ب وجود امدن ی انسان شده و این انسان حق ززززندگی داره 

ضمنا تو تاپیک قبل هم گفتم اگر عمدی سقط کنی همسرت میتونه ازت شکایت کنه و دیه بگیره تازه این جنبه ی مادیشه 

سقط میتونه واقعا باعث از هم پاشیدن زندگیت بشه چون گناه خیلی بزرگیه

سلام 🙃🦚
این اشتباه ی چیز کوچیک نیستااا منجر ب وجود امدن ی انسان شده و این انسان حق ززززندگی داره  ضمنا ...

این انسان و باید یکی بزرگ کنه خرجشو بده که اونم منم نه حوصلشو دارم نه پولشو به چه حقی واسه یه نخود که حتی قلبشم تشکیل نشده و به بدن من مربوطه بدنیا آوردن یا نیاوردنش میتونه شکایت کنه پس یه عمر زندگی من بعدش عوض میشه مهم نیست منم آدمم وحق زندگی دارم

این انسان و باید یکی بزرگ کنه خرجشو بده که اونم منم نه حوصلشو دارم نه پولشو به چه حقی واسه یه نخود ک ...

عزیزم تو خودت میتونی برای بدن خودت تصمیم بگیری و این حق مسلم توعه و متاسفانه توی کشور ما این حق از زنان گرفته شده 

پس برو تحقیق کن کدوم دکتر انجام میده اینکارو 

همچنین سونوگرافی هم برو مطمئن شو با سقط برات مشکلی پیش نمیاد 

آفرین به تو که زن شجاعی هستی