2789
عنوان

واقعا🙄😒

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 36 پست
این انسان و باید یکی بزرگ کنه خرجشو بده که اونم منم نه حوصلشو دارم نه پولشو به چه حقی واسه یه نخود ک ...

کسی حق زندگیو از شما نگرفته اون شماایی که میخوای حق زندگیو از ی آدم بیگناه بگیری 

در رابطه با شکایت هم چون میدونستم وظیفه خودم دونستم بهت بگم باز خودانی اون مرد پدر بچس و قانون بهش حق شکایت میده

و اینم بگم که اگر ازمایش بارداری دادی تو سیستم دولت ثبت میشه و اونا پیگیری میکنن

سلام 🙃🦚
عزیزم تو خودت میتونی برای بدن خودت تصمیم بگیری و این حق مسلم توعه و متاسفانه توی کشور ما این حق از ز ...

دارید تشویقش میکنید ب کشتن ی انسان بی گناه !!!؟! 🙄

این چ شجاعتیهههه 😶😶

واقعا اگر بچه رو نمیخواد و پدرش میخواد میتونه بعد تولد از همسرش جدا بشه و بچه رو بده ب اون اماااا سقط نه چون پدرش هم از بچه حق داره

اولا تبعات بد سقط جنین را بررسی کنید بعد چنین پیشنهادی ب کسی بدید

سلام 🙃🦚

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم تو خودت میتونی برای بدن خودت تصمیم بگیری و این حق مسلم توعه و متاسفانه توی کشور ما این حق از ز ...

اینجا فک نکنم همچین دکتری پیدا کنم با قرص و دارو نمیشه شوهرمم میدونه باردارم میخاد ببرتم دکتر از دست اون چجوری فرار کنم راضی نمیشه آخه ۹۰ درصد مسئولیت بچه تو فرهنگ ایران با مادره اینو حساب نمیکنه

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
کسی حق زندگیو از شما نگرفته اون شماایی که میخوای حق زندگیو از ی آدم بیگناه بگیری  در رابطه با ...

چرا عزیزم وقتی کلی اذیت میخام بشم تو بارداری و بعدشم که ۹۰ درصد وقتمو باید صرف بچه کنم خب این جوونی و وقت منه که داره میره این زندگی منه پس حق زندگیم به اجبار گرفته میشه من اگه بچه داشته باشم خرجشم باید بدم مجبورم همه ی کاراشو هم انجام بدم پس خودم تصمیم گیرنده هستم نه دولت اگه  زرنگن برای پیگیری میتونین زندگی بچه های کنار خیابونو پیگیری کنن اون واجب تره 

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
دارید تشویقش میکنید ب کشتن ی انسان بی گناه !!!؟! 🙄 این چ شجاعتیهههه 😶😶 واقعا اگر بچه رو نمیخواد ...

بچه بدون مادر به چه درد مرد میخوره مثلا انگار مدل مردا رو نمیدونه یه حرف مسخره میزنه اون وقت زحمت باراداریشم خودش بکشه دیگه 😂من چرا بدنمون خراب کنم

بچه بدون مادر به چه درد مرد میخوره مثلا انگار مدل مردا رو نمیدونه یه حرف مسخره میزنه اون وقت زحمت با ...

صلاح مملکت خویش خسروان داند 

تا جایی که در سطح معلومات و اطلاعاتم بود گفتم بقیش با خودتون .

سلام 🙃🦚
دارید تشویقش میکنید ب کشتن ی انسان بی گناه !!!؟! 🙄 این چ شجاعتیهههه 😶😶 واقعا اگر بچه رو نمیخواد ...

عزیزم اونی که قراره بدنش آسیب ببینه و اذیت بشه مادرشه نه پدر که صرفا یک شب لذت برده و قرار نیست سختی خاصی متحمل بشه 

من خودم باردارم و اینو با گوشت و پوست و استخون درک کردم که فقط زن نسبت به بچه ی به دنیا نیومده حق داره و نه بیشتر 

پدر وقتی محق میشه که شالها برای بچه زحمت کشیده باشه و کار کرده باشه 

اون بچه هنوز حتی قلب نداره فقد چنتا سلوله 

زنها متاسفانه توی کشور عزیزمون ایران از این حق محرومند

عزیزم اونی که قراره بدنش آسیب ببینه و اذیت بشه مادرشه نه پدر که صرفا یک شب لذت برده و قرار نیست سختی ...

حرفاتون رو حتی اندازه ی درصد قبول ندارم

اما خب نظرتون محترم 

سلام 🙃🦚
سایتوتک از فروشنده غیر قانونی اما مطمئن تهیه کن 

آخه کسیو نمیشناسم نمیخام شوهرم متوجه شه

آخه کسیو نمیشناسم نمیخام شوهرم متوجه شه

خب عزیزم میگم برو دکتر میگی نمیشه 

میکم سایتوتک بخور میگی نمیشه 

بچه با زعفرون نمیوفته 

خودت سنکوپ میکنی 

یکی از فامیلای خیلی نزدیک سر پسرش زعفرون خورد از رو کانتر آشپزخونه پرید پایین دم کرده خورد خام خورد کارش کشید به بیمارستان بچشم نیوفتاد 

بعد الان بچش یادگیریش ضعیفه 

بچه اولش که میخواست خوبه ها 

ولی بچه ناخواسته دوم از نظر ذهنی ناراحتی داره 

بچه سومشم که نخواست همینجور زعفرون خورد اونم نیوفتاد و اونم از نظر ذهنی مریضه طفلک ازدواج کرده بچه داره اما هنوز با عروسک بازی میکنه 

لعد اون دیگه رفت دکتر و کورتاژ 

برات عبرت بشه 

فروشنده غیرقانونی هم زنگ میزنی میاره در خونه مثلا 

لازم نیست اصلا شوهرت بفهمه 

خب عزیزم میگم برو دکتر میگی نمیشه  میکم سایتوتک بخور میگی نمیشه  بچه با زعفرون نمیوفته&n ...

خب عزیزم منظورم این بود اینجا نه همچین دکتری هست نه فروشنده میشناسم کجاها برم پیگیری کنم پیدا میکنم دکتر خودم برم بگم برام سایتو تک تجویز میکنه برم بخرم یعنی تو داروخانه ها میفروشن یا برم بپرسم یه جوری بتونم ازشون بگیرم زعفران خودم میدونستم اتفاق بدتر میفته نخوردم اصلا

خب عزیزم منظورم این بود اینجا نه همچین دکتری هست نه فروشنده میشناسم کجاها برم پیگیری کنم پیدا میکنم ...

توی اینترنت سرچ کن قرص سایتوتک ارسال دارن معمولا 

با چندتا فروشنده صحبت کن ببین کدومشون ادم درست تریه 

بله داروخونه هاهم دارن اگر آشنا داشته باشی بده بهت خیلی خوبه 

مطمئن تره 

شبیه قرص معدست