2789
عنوان

واقعا🙄😒

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 36 پست
خب عزیزم منظورم این بود اینجا نه همچین دکتری هست نه فروشنده میشناسم کجاها برم پیگیری کنم پیدا میکنم ...

توی ایران انقد دکتری که انجام بده زیاده 

فقد مثل اینکه شرایط پرس و جو نداری 

یه سرچ داخل اینترنت بزن بگو مثلا شهر فلان دکتر سقط جنین غیر قانونی 

توی همین نی نی سایت بپرس اصلا شاید هم شهریات گفتن بهت 

خب عزیزم منظورم این بود اینجا نه همچین دکتری هست نه فروشنده میشناسم کجاها برم پیگیری کنم پیدا میکنم ...

از خودت بهم خبر بده نگران حالتم از وقتی شرایطتو فهمیدم 

امیدوارم سقط راحتی داشته باشی 

داری در حق اون بچه لطف میکنی عذاب وجدان نداشته باش بعدش ♥️🌸

مطمئن باش مادری که از لحاظ روحی ارامش نداره و توی زندگیش مشکلات بزرگ داره نمیتونه فرزند سالمی تربیت کنه 

پس هم به خودت داری لطف میکنی هم به بچت هم به ادمایی که یه روزی قرار بوده از اون بچه آزرده بشن 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

و به عنوان آخرین نصیحت بهت میگم دیگه کاری نکن که همچین چیزی برات پیش بیاد و تمام توانتو برای جلوگیری استفاده کن 

اگرهم نشستی فکر کردی دیدی دلت نمیاد بچتو بندازی و دوسش داری و دلت میخواد مادر خوبی بشی برای بچت که دیگه چه بهتر ♥️🌸بچه وقتی بیاد میشه عزیزترینت و تنها کسی که خالصانه تو این دنیا دوستت داره و تو نقطه ی امنشی 

هر تصمیمی که بگیری بدون یه دوست مجازی داری که هرموقع دلت خواست میتونی باهاش درد و دل کنی و اون بدون قضاوت به حرف دلت گوش میده عزیزم 🧡

توی اینترنت سرچ کن قرص سایتوتک ارسال دارن معمولا  با چندتا فروشنده صحبت کن ببین کدومشون ادم در ...

حتما سرچ میکنم وخودم پیدا میکنم ممنون از راهنماییت عزیز دلم آشنا که من ندارم ولی شوهرم داره و راحت میتونه بگیره چون بچه دوس داره به هیچ عنوان این کارو نمیکنه به منم اجازه نمیده واسه همین میخاستم اون نفهمه 

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
توی ایران انقد دکتری که انجام بده زیاده  فقد مثل اینکه شرایط پرس و جو نداری  یه سرچ داخل ...

خودم سرچ میکنم ببینم چی میشه انشاالله که بدستم میرسه تو نینی سایت نمیگم از شناسایی شدن میترسم آخه این جایی که من زندگی میکنم احساس کردم نباشه همچین دکتری جای دیگه هم نمیتونم برم فقط بعدش درد شدیدی داره نمیخام شوهرم متوجه بشه من کاری کردم میخام فکر کنه خودش سقط شد

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
از خودت بهم خبر بده نگران حالتم از وقتی شرایطتو فهمیدم  امیدوارم سقط راحتی داشته باشی  د ...

حتما عزیزم خیلی خوشحال شدم که خانوم فهمیده ای مثل شما انقد خوب بهم دلگرمی داد و منو راهنمایی کرد نمیدونی وقتی حرفاتو خوندم یه قوت قلب عجیبی گرفتم هیچکس مثل شما درکم نکرد حتی شوهرم خیلیا مشکلات بدتر از من دارن سطح مالی ضعیفی دارن به هر حال تو روحیاتشون تاثیر میذاره ولی میبینی چن تا بچه هم آوردن خودشون که آب از سرشون گذشته ولی اون بچه ها هم با عقده هاشون بزرگ میشن 

و به عنوان آخرین نصیحت بهت میگم دیگه کاری نکن که همچین چیزی برات پیش بیاد و تمام توانتو برای جلوگیری ...

آره دیگه سعی میکنم تکرار نشه ممنون که قضاوتم نکردی من حس مادرانه ندارم تو اینستا بعضیا رو میبینم که رفتن آزمایش مثل من یا بیبی چک زدن مثبت شده گریه و ذوق میکنن تعجب می‌کنم شوهرم شوک شده بود وبعدش هر روز بهم محبت میکنه حتی غذا درست میکنه دلم براش میسوزه ولی خب اون مگه منو درک میکنه مگه احساسات  وخواسته من براش اهمیتی داره پس

خودم مهم ترم من مثل بقیه فقط به اینکه میخام بچه داشته باشم و نگن ازدواج کرد بچه دار نشد فکر نمی‌کنم من به بدن خودم فکر میکنم به روحیاتم که قراره چه بلایی سرش بیاد به اون بچه که هیچ حسی بهش ندارم به شب بیداریاش به مریض شدناش به اینکه پولی ندارم براش هر چیزی که نیاز داره رو بخرم به آینده اش به کمبودهاش به محبتی که نمیبینه ولی شوهرم فقط و فقط به اینکه بهش بگن بابا شده فکر میکنه