2777
2789
عنوان

خانما طی ازدواج و زندگی مشترکتون چه پیشرفت هایی کردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 40 پست
خیلیم عالی موفق باشین. من سال 93گوهی نامه گرفتم پس خیلی وقت پیش پیشرفت کردمو خبر ندارم😂😂😂

خوشبحال شما 🤢🤣سالش به خودتون ربط داره 

من رتبه تک رقمی دانشگاه تهرانم با بدترین شرایط و سختی ها درس خوندم و مجموعه شعرم هم کامل کردم دارم تریکو نقاشی یاد میگیرم و کلی هدف دارم در حال حفظ قرانم هستم  . من خودمو با دیروز خودم مقایسه میکنم نه با دیگران و خداروشکر عالی بوده برنامه هام

روز خوش 

😉😉😉

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی تقریبا ...کلاس شنا رفتم البته و نقاشی هم رفتم ..ولی از نظر سلامتی خیلی خوب نبوده دو بار مریض شدم تیرویید گرفتم بعد دوباره یه مریضی دیگه ..خیلی برام پیشرفت نداشت ..از نظر رابطه خب الان بیشتر همو درک می‌کنیم قبلا کمتر و الان باردارم پسرم رو به امید خدا به دنیا بیارم و در آینده می‌خوام کلاس زبان برم و آیلتس بگیرم چون تو مجردی هم زبان میرفتم و هم کلاس نقاشی که واقعا خیلی علاقه دارم چند تا تابلو هم کشیدم دیگه بازدار شدم نتونستم ادامه بدم ..

من دانشجو بودم لیسانسمو گرفتم.گواهینامه گرفتم،آشپزیم خوب شد،عاقل ترشدم و البته افسرده و عصبی هم شدم،دوتا بچه آوردم،که اینا همه ب کنار،ازدواجم اشتباه بود و باعث شد جلو پیشرفتم گرفته بشه😔

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
اسی جون بهتر بود می پرسیدی کی از شوهرش کلی پول گرفته ؟؟؟؟ کی شوهرش خسیس بوده و بهش پول نمیداده؟؟؟ ...

باورت میشه من با کمترین هزینه ها کلاس رفتم 

مثلا همین پازل نظم ۲۵۰ هزار تومن بود . وبینار های روانشناسی هر وبینار با تخفیف ۱۵۰ تومن . کلاس آشپزی کلا ۲۵۰ افتاد برام هر غذا ۲۰ تومن 

لطفا لایکم نفرمائید، سپاس🙏🌸
باورت میشه من با کمترین هزینه ها کلاس رفتم  مثلا همین پازل نظم ۲۵۰ هزار تومن بود . وبینار های ...

عالیه ولی خیلی از مردها کم درآمدند و ندارند ، ممکنه مردی هم خسیس و حسود باشه مانع همسرش بشه

شما هم خودتون خیلی پر تلاش بودید و هم همسر خوبی خدا رو شکر داشتید.