2777
2789
عنوان

خانما طی ازدواج و زندگی مشترکتون چه پیشرفت هایی کردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 40 پست

خیاطی رفتم

تزریقات یاد گرفتم

۵۰‌کیلو لاغر کردم

دوتا پسر البته دومی تو راهه خدا بهم داد

۳ ساله لت روتنشناس تراپی میرم

و از همه مهتر از خونه پدر ازاد سازی شدم 🤣🤣🤣  محدود نبودم پولدارم بودیم اما ارامش نبود 

دستاوردهای امروز، ناممکن های دیروز بوده اند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از اخلاق همسرم تاثیر گرفتم منطقی تر شدم ، اعتماد بنفسم بالا رفت ، اشپزیم خیلی بهتر شد ، تحملم بیشتر شد ، گواهینامه نصفشو رفتم اصل کاری مونده. 😁

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

اره واقعا قبل ازدواج یه دختر بچه خام و بی تجربه بودم ولی الان خیلی نسبت به قبل بهتر شدم 

خب پس نذار حس ناکامی و ناکافی بودن بهت غلبه کنه.

اگه تسلیمش بشی میتونه کلا از تلاش و‌زندگی دورت کنه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

گلم تبریک میگم. کلاس آنلاین نظم چجوریه؟ منم میخام شرکت کنم میشه بگی کجا ؟

مرسی عزیزم 

دوره های نفیسه شاهبیگی توی اینستاگرام اسمش هست پازل نظم برای خانه داری و ..عالیه خیلی بهم کمک کرد منظم تر بشم .برای من مفید بود شاید برای شما هم مفید باشه

لطفا لایکم نفرمائید، سپاس🙏🌸

به نظر من پیشرفت میتونه تو هر مساله ای باشه

یکی تحصیلاتش پیشرفت کرده ولی یکی دیگه اخلاقش بهتر شده یا صبور تر شده اینا هر دوتاش پیشرفته

من خودم از نظر اعتقادی خیلی پیشرفت کردم و اینو خیلی دوست دارم

از نظر روابط اجتماعی خیلی بهتر شدم و یه شغل خیلی کوچیک راه انداختم 

مگه گواهی نامه جز پیشرفته؟ 😁😁😁

پس نه 😄

رانندگی یه مهارت هست که من تقریبا یاد گرفتم ولی چون خیلی پشت فرمون ننشستم امتحان عملی شو نمیرم فعلا 

درکل همسرم مشوق واسه دکتری و شرکت در کارگاه های رشد کاری هست و مطالعه های رشد شخصی ، 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

پس نه 😄 رانندگی یه مهارت هست که من تقریبا یاد گرفتم ولی چون خیلی پشت فرمون ننشستم امتحان عملی شو ن ...

خیلیم عالی موفق باشین. من سال 93گوهی نامه گرفتم پس خیلی وقت پیش پیشرفت کردمو خبر ندارم😂😂😂

اسی جون بهتر بود می پرسیدی

کی از شوهرش کلی پول گرفته ؟؟؟؟ کی شوهرش خسیس بوده و بهش پول نمیداده؟؟؟

اصل سوال شما همینه 

من که بدون پول تا سر کوچه هم نمی تونم برم

شما چجوری اینهمه کلاس و دوره و اینا رفتی  

ارشدمو گرفتم... و الان مامان دو تا دختر هستم.. همه تلاشم تربیت درست دخترامه.. آشپزیم که همیشه عالی بوده

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
مگه گواهی نامه جز پیشرفته؟ 😁😁😁

برای من که میترسم بله... درسم خیلی عالی بود فوق لیسانس ریاضی دارم.. آشپزیم عالی.. بچه داریم تلاش میکنم عالی باشه.. تابلو فرش میبافم.همه میگن واای تو چه زرنگی با دو تا بچه کوچیک همش مهمونی و مسافرت . ولی رانندگیو نمیتونم😢😢😢😢

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔