2777
2789
عنوان

چرا داره اینکارارو میکنه با من؟؟؟؟

688 بازدید | 54 پست

مغزم داره سوت میکشه دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم اروم شم چیکار کنم ک فکر نکنم غصه نخورم

دوساله ازدواج کردم یسالم عقد بودیم تو این سه سال هرروز باید واسه گوه کاریاش حرص بخورم غصه بخورم

سه ساله هرروز تو گوشیش میبینم ک سایت فیلمای پ… سرچ میکنه میدونم ک فقط قصدش نگاه کردن نیس مطمعنم ک خو…. هم میکنه هزاربارم بهش گفتم میگه فقط چون میخوام یادبگیرم ولی میدونم دروغ میگه😏😭با اینکارش انگار دارم تحقیر میشم با اینکه خودم هیچی کم نمیزارم نه تو ظاهرم ن تو رفتارم ن هیییییچ چیز دیگه ای

الان میگین لابد پیشش نبودنی و تنها نبودنی اینجوریه ولی نهههه؛بارها ساعتشو چک کردم چرا وقتی من تو خونم؛حمومم؛باید اینکارارو کنه؟؟؟؟کسی ک زن داره چرا باید اینکارو کنه اصلا؟؟؟؟

فردا میخوام جدی باهاش دعوا کنم سره این موضوع دیگه ازش چندشممممم میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

را بطه تون کم هست؟ 

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید میکند.... خدایا من به غیر از تو که دارم مگر؟ ای پناهِ منه ترسیده...خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه…!

شوهرت چند سالشه اسی؟

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

شاید دوران مجردی زیاد نگاه کرده الان عادت کرده 

اینجور اشخاصی دست خودشون نیست واقعا بیمار شدن بجای لج برو پیش روانشناسی چیزی مشکلت و بگو تا راه حل مواجه باهاش رو بهت بگ یا حداقل بگ چیکار کنی ک بهش کمک کنی ک ترک کنه

ببرش روانشناس شاید مشکل داره؟؟

واسه مشکلای بزرگترین از این روانشناس نمیاد الان اگه بهش بگم میگه من فقط میخواسم چیزای جدید یاد بگیرم😏مگه زیر بارش میره؟؟

الان از شدت حرص و غم دارم گریه میکنم و اون خروپف کنان خوابیده

شاید دوران مجردی زیاد نگاه کرده الان عادت کرده  اینجور اشخاصی دست خودشون نیست واقعا بیمار شدن ...

الان بخدا دارم از حرص و عصبی بودن و غصه خفه میشم نمیتونم هضم کنم چرا وقتی هزاربار بهش گفتم و فهمیده ک من بو بردم باز باید اینکارو کنه چرا خجالت نمیکشه؟دلیلش واقعاااا چیه ک وقتی من خونم اینکارو میکنهههه؟

شوهرای مردم میرن ماموریت روزها از هم دورن باید هرغلطی بکنن؟

مشکل هست ولی اونقدر مشکل بزرگی نیست

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
واسه مشکلای بزرگترین از این روانشناس نمیاد الان اگه بهش بگم میگه من فقط میخواسم چیزای جدید یاد بگیرم ...

فک کنم اعتیاد پیدا کرده .....

تا خودش نخواد نمیشه درمان کرد حقیقتااا=((

خدا بهت صبر بده حتی فک کردن بهشم اعصابمو خورد میکنه ..