2777
2789
عنوان

چرا داره اینکارارو میکنه با من؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 54 پست
فک کنم اعتیاد پیدا کرده ..... تا خودش نخواد نمیشه درمان کرد حقیقتااا=(( خدا بهت صبر بده حتی فک کرد ...

بخدا نمیدونم دیگه کدوم رفتارشو تحمل کنم طاقتم طاق شده کاش بمیرم راحت شم از این زندگی

اگه خونوادم انقد مشکل نداشتن جدا میشدم ازش یه روز ارامش ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان بخدا دارم از حرص و عصبی بودن و غصه خفه میشم نمیتونم هضم کنم چرا وقتی هزاربار بهش گفتم و فهمیده ...

عزیزم گفتم ک شوهرت بیمار فیلمه این قضیه هم مال الان نیست یا بخاطر کمبودزندگی زناشوییش نیست 

میدونم سخته اما از یک روانشناس کمک بگیر چون شوهرت قصد لج کردن باشما رو نداره واااقعا بیماره و توانایی ترک کردنش و نداره شما باید بهش کمک کنی عزیزم

عزیزم درکت میکنم . فقط توروخدا بچه دار نشو که اگه مجبور شدی جدا شی یه بچه آواره نشه ... 

از همین میترسم بخدا هرروزه زندگی کردنم با خودم میگم من چرا باید بچه دار شم ک زندگی اونم پر از غصه و حسرت بشه؟

خدا ازش نگذره

واسه مشکلای بزرگترین از این روانشناس نمیاد الان اگه بهش بگم میگه من فقط میخواسم چیزای جدید یاد بگیرم ...

شما خودت برو راه حل کمک کردن رو بگیر و روش پیاده کن مطمئنا نتیجه میگیری 

گزینه طلاق و حذف کن تو ذهنت تا بتونی کمکش کنی

از همین میترسم بخدا هرروزه زندگی کردنم با خودم میگم من چرا باید بچه دار شم ک زندگی اونم پر از غصه و ...

خب عزیزم لطفا بچه دار نشو ..‌ شاید شوهرت درست نشد و ازش چندشت شد و ناچار به جدایی شدی . توروخدا بچه دار نشو . من ۳۳ سالمه پون احتمال جدایی وجود داره تو زندگیم بچه دار نمیشم 

عزیزم گفتم ک شوهرت بیمار فیلمه این قضیه هم مال الان نیست یا بخاطر کمبودزندگی زناشوییش نیست  می ...

روم نمیشه حضوری با یه روانشناس راجبش صحبت کنم 

ولی ب صورت تلفنی پیگیر میشم

الان اما حالم خیلیییی بده

سر شب فهمیدم سره یه موضوع مالی بهم دروغ گفته،از اون ناراحت بودم میخواستم صبح ک شد بهش بگم ک الانم باز اینارو دیدم تو گوشیش داغ دلم چندبرابر شد

انگار اومده تو زندگیم ک فقط عذاب بکشم

بچه ها من مجردم  مگه اشکالش چیه ؟فیلم دیدن مگه ایراد داره ؟ (نه اینکه بخوام حرف اسی رو رد کنم ...

کسی ک مجرده ب خاطر محدودیت ها شاید سمت اینکار بره برای رفع نیازش ولی کسی ک متاهله چرا باید دست به خود…. بزنه وقتی مشکلی تو رابطش نیس؟چرا وقتی همسرش پیششه فکرش پی فیلم دیدن باشه؟؟

روم نمیشه حضوری با یه روانشناس راجبش صحبت کنم  ولی ب صورت تلفنی پیگیر میشم الان اما حالم خیلی ...

همه ی زندگی ها فراز و فرود زیادی داره هرکسی جنس دغدغه هاش متفاوته شماهم الان اینجور فشار هایی رو داری تحمل میکنی 

ولی خجالت رو بذار کنار و قطعااااا از یه روانشناس کمک بگیر حل میشه مشکلت مطمئن باش

با خودت رابطش خوبه؟؟؟ یعنی رابطه دارین؟؟؟  یا این کارو میکنه دیگه با تو س ک س نمیکنه؟؟؟

رابطه داریم هر وقت ام که بخواد هس 

خیلی گرمه ولی این باز برای من موجه نیس ک اینکارو کنه

چنبار شده مثلا خونه بابامینا موندم اومدم دیدم شبش دوباره فیلم دیده

باخودم گفتم لابد من نبودم نتونسته تحمل کنه و اینا

ولی میبینم نههه حتی وقتی من هستم میبینه اذیت میشمممم خیلیییی

بچه ها من مجردم  مگه اشکالش چیه ؟فیلم دیدن مگه ایراد داره ؟ (نه اینکه بخوام حرف اسی رو رد کنم ...

عزیزم اولا ففیلم دیدن مضره .. تصاویر تا ۴ سال تو ذهن طرف میمونه ‌...

باعث میشه خواه ناخواه همسرشو با اونا مقایسه کنه ..

چون تحریک فکریه کم کم دیگ جسمی تحریک نمیشه و باعث میشه لذت نبره از رابطه جسمی  مگا اینکه حین رابطه ام ب اونا فک کنه ..

خود ارضاییم ک نگم از ضرراش..

بعد شما فک کن عشقت هر روز بشینه ویدیو سک*س دخترای دیگه رو ببینه خود...کنه 

ن وجدانن میتونی بربتابی؟؟؟

سوالتو نمیفهمم

عزیزم بحث عادته 

دیگ سیستم بدنت با دیدن اینجور فیلمایی ارضا میشه و زمانیک متاهل شی و شوهرت یا بالعکس زنت مدام کنارت باشه تحریک نمیشی یا لذت رو زیاد حس نمیکنی فقط دیدن اینجور فیلمایی بهت لذت میده اونموقع هم ک این اسمش بیماریه و واقعا دردناکع 

شما خودت برو راه حل کمک کردن رو بگیر و روش پیاده کن مطمئنا نتیجه میگیری  گزینه طلاق و حذف کن ت ...

اخه هر روز یه رفتارای جدیدی پیدا میکنه ک میره رو مغزم

سره یه کار ثابت نمیمونه؛سره مسائل مالیش همش دروغ میگه؛هرچی درمیاره رو ب باد میده همش پی حرف خونوادشه؛ب خونه اهمیت نمیده باید صدباااار بگم تا یه اشغالو ببره بزاره دم در هر چی خراب شه تو خونه خراب میمونه تا هزار بار نگم  

واقعا نمیدونم کدومو تحمل کنم برا کدوم غصه بخورم