2777
2789
عنوان

وزنم شده ۸۴😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 78 پست
از الان اراده کن و شروع کن 

اصلا واسه هیچ کاری اراده ندارم نیمه تموم ولش میکنم

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خودتو زیاد سرزنش نکن انشالله وزنت کم بشه

دیوونه شدم بخدا خیلی ناراحتم😔😢

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
همون کالری شماری رو دوباره شروع کن دوماهه شدی ۷۴

واقعا؟ واقعا میشم؟

من بدبخت باردار رفتم دکتر از ۵۱ شدی ۴۹ عجیبه….

سلام عزیزم. اگه دانشجوی حقوق بودید یا هستید، میشه در موردش توضیح بدید؟ مزایاش؟ معایبش؟

ممنونتون میشم❤

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕
ای بابا  پس حداقل سعی کن بالاتر نره

بخدا هفته پیش ۸۳ بودم امروز رفتم ۸۴ و خورده ای شده بودم😢

باناراحتی مگه حل میشه سعی کن بری پیاده روی وغذاتو کم کنی

عزیزم خونمون حیاطش تقریبا ۳۰۰متره ولی اصلا اراده ندارم اگه بخوام میتونم توی همین حیاط هم پیاده روی کنم ولی نمیتونم

اره به راحتی نزار فقط بیشتر بشی

اولاش خیلی سخته چون آدم گرسنه اش میشه خدا کنه هفته ی اولو بتونم پشت سر بگذرونم