2777
2789
عنوان

وزنم شده ۸۴😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 78 پست

حالا من حسرت یه کیلو وزن اضافه کردنو دارم همیشه 

اصالتا لر🪐من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ  .

از تیروئید هم می‌تونه باشه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیتونی پیاده روی بری  شاید پرخوری میکنی

میتونم توی حیاطمونم پیاده روی کنم ولی اراده ندارم آره خیلی پرخوری میکنم

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
از تیروئید هم می‌تونه باشه

۶ساله قرصشو میخورم باقرص کنترل شده

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
۶ساله قرصشو میخورم باقرص کنترل شده

خب پس احتمالا خیلی پرخوری میکنی شدید 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
ما گروه داریم تلگرام کالری شماری دوست داشتی ایدی بدی ببرمت

تلگرام ندارم 

عزیزم اراده تو قوی کن....هر روز برو پیاده روی...یاباشگاه..‌‌ مراعات غذایی کن خیلی زود وزنت نرمال می ...

پیاده روی رو میشه تکی حیاطمون برم ؟شرایط باشگاه رفتنو ندارم

بهت نساخته چاقت کرده یا بهتره بگم همش ورمه...برو درش بیار

آخه ۶ ماهه گذاشتمش یعنی از اونه؟

آره خیلی

چیزی نیس کنترل کنی حله