bertanem مدیر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 6274 عنوان وزنم شده ۸۴😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 78 پست امروز رفتم بهداشت تا بدونم چن کیلوام شده بودم ۸۴ 🤦🏼♀️😭قدمم ۱۷۴ هستش ،روز به روز وزنم داره میره بالا ی سال نشده وزنم ۱۰ کیلو زیاد شده پارسال ۷۴کیلو بودم 🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡 1402/05/31 | 16:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
در_حال_نوشتن عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 738 من اردیبهشت 85کیلو بودم الان74قدمم173رژیم خواهر رژیمممممم خواهرگلم میشه بگی چه رژیمی پن دوهفتس دارم کالری شماری میکنم با پیاده روی جواب میده یعنی منم ۸۵ام با قد ۱۷۱ وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 به هدفم رسیدم 😍 💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،، تووووو فقط؛ منظره ی دلخواهی════༻♥️ℒℴνℯ♥️༺═══
در_حال_نوشتن عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 738 من با بارداریم وزنم رفت بالا بعد زایمان یکمش خود بخود رفت اما الانم چاقم..وزنم ۷۴ بود یک ماهه ... گلم تونستی وزن کم کنی؟،متاسفانه من بعد زایمان تاالان ک شد چهارسال یک کیلو هم کم نکردم🤐 وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 به هدفم رسیدم 😍 💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،، تووووو فقط؛ منظره ی دلخواهی════༻♥️ℒℴνℯ♥️༺═══
mohaddesam عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 15640 گلم تونستی وزن کم کنی؟،متاسفانه من بعد زایمان تاالان ک شد چهارسال یک کیلو هم کم نکردم🤐 خخخخ نه گلی بیشتر شدم کمتر نه