2777
2789
عنوان

وزنم شده ۸۴😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 78 پست

من با بارداریم وزنم رفت بالا 

بعد زایمان یکمش خود بخود رفت اما الانم چاقم..وزنم ۷۴ بود یک ماهه هر روز میگم فردا رژیم میگیرم یه روز رژیمم دو روز میخورم اما همینجور دست و پا شکسته رژیم گرفتم و شدم ۷۲

امروز دیگ واقعا رعایت کردم ان شالله بتونم ادامه بدم 

اگ دوست داری توام شروع کن با هم ادامه بدیم همینجا تو تاپیک خودت....

رژیم غیر اصولی گرفتم....در روز نهار میخورم فقط...دانه چیا خیلی خوبه در موردش تحقیق کن..تحرکم خیلی دا ...

پس صبحونه و ناهار چی

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاده روی رو میشه تکی حیاطمون برم ؟شرایط باشگاه رفتنو ندارم

بله عزیزم...من چندسال میش تو خونه پیاده روی میکردم.چون بچه ام کوچیک بود نمیتونستم بیرون برم.تو سالن میرفتم....حلقه میزدم.ورزش میکردم میرقصیدم...

مراعات غذایی هم میکردم...خوب وزن کم کردم.یادمه در عرض ۳ماه ۹ کیلو کم کردم...

یه روز خوب میاد

من با بارداریم وزنم رفت بالا  بعد زایمان یکمش خود بخود رفت اما الانم چاقم..وزنم ۷۴ بود یک ماهه ...

قدت چنده؟

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
صبحانه که کلا نمیخورم عادت ندارم...شامم نمیخورم

ناهارو چقد میخوری؟

من با بارداریم وزنم رفت بالا  بعد زایمان یکمش خود بخود رفت اما الانم چاقم..وزنم ۷۴ بود یک ماهه ...

کالری شماری میکنی؟

اخه دو ماه پیش چکاپ دادم نرمال بود تیروئیدم با همین دوز قرص

تحرک داشته باشید و تغذیه‌تون  زیر نظر پزشک متخصص تغذیه باشه . اگر اقدام نکنین وزنتون بالاتر میره و تحرکتون کمتر میشه . با هر سختی که باشه ور زش کنین . 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
کالری شماری میکنی؟

اره و روزی نیم ساعت پیاده روی

و سالم خوری...

نوزاد دارم و الا خیلی بیشتر رعایت میکردم نمیرسم برم‌پیاده روی اما هر شب حداقل نیم ساعت میرم تنها قدم میزنم 

اره و روزی نیم ساعت پیاده روی و سالم خوری... نوزاد دارم و الا خیلی بیشتر رعایت میکردم نمیرسم برم‌پ ...

من ی پسر دوونیم ساله دارم منم باید پس شروع کنم وتوحیاطمون پیاده روی میکنم