2777
2789
عنوان

خواهرشوهر بازی مادرشوهرم

282 بازدید | 19 پست

دایی شوهرم تازگی عقد کرده، همه چیزشون عجله ای شد و رفتن خونه خودشون بدون مراسم. کسیم متوجه نشد همه گفتن چکاریه بیخود هزینه کنه.‌ بعد داییه به مادرشوهرم گفته بود زنش حاملس. اینم گذاشت کف دست خواهر فتنه تر از خودش و مامانش الان دارن فتنه درست میکنن زندگیشون خراب شه🤦‍♀️

چقدر حالم بهم میخوره ازینجور بحثا

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی نامردن از چشم دختر میبینن نمیگن یه سمت داداش ما بودا

ولشون کن

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
سلام با وجود بچه زندگی ایی خراب نمیشه مگر زن وشوهر همو نخواند و زرنگ نباشند و برند سمت طلاق اینا هم ...

این مثلا اومده با خواهرش دردودل کرده که اره اینطور شد و مجبور شدم عقدش کنم اینم خانواده خودشو پر کرد

این مثلا اومده با خواهرش دردودل کرده که اره اینطور شد و مجبور شدم عقدش کنم اینم خانواده خودشو پر کرد

حالا دیگه داماد بشینه گندش رو‌جمع کنه وقتی رابطه نامشروع داشته چرا جار میزنه دیگه

حالا دیگه داماد بشینه گندش رو‌جمع کنه وقتی رابطه نامشروع داشته چرا جار میزنه دیگه

اره دیگه خودشون می‌شناسن فقط با این نبوده با کلی دختر بوده فقط این حامله شده ولی الان بد دختررو میگن😑