2777
2789

اولش یکم ریلکس باش. دو تاپیک قبلیم کمک میکنه

پزشک/دختر خوب سراغ داری تاپیک ازدواجی ها را بخونید🙏/رستوران دارم😂/گرافیست/طراح سایت/برنامه نویس/مشاور تحصیلی/بوتیک هم دارم😂😂😂برای بار هزارم بله همه با هم امکان پذیر است تازه کجاشو دیدی. این داستان ادامه دارد.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بد شنیدم

خیلی

در حدی ک میگن ۲ هزار نمی ارزه

پزشکی تعهدی یعنی بدترین جاها مثلا سمت زندان و.. من شنیدم میفرستن

با پول خیلی کم

تا ابدیت فقط به اسم پزشکی اونجا داری تعهد میدی

فقط میتونی پزشو بدی همین

پز عالی و جیب خالی

خدایا مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان 🕯

حقوقش که تقریبا حقوق کارمندیه شنیدم بین ۱۵ تا ۲۰ تومن مطمئن نیستم

اگر قکر تخصص نیستی و قصد مهاجرت هم نداری با توجه به رتبت انتخاب خوبی میتونه باشه هم پزشکی هم یه زندگی کارمندی عادی داری و وقت کافی برای حانوادت هم داری

در مورد محل اشتغال اگه دفترچه رو نگاه کنی نوشته برای کجاها تعهد میگیرن تعهد نیروی انتظامی که تکلیفش مشخصه تعهدی دانشگاه علوم پزشکی هم هر جا نیاز به دکتر بود میفرستنت که میتونه مناطق محروم باشه

ابدیت ؟ 😂 جای دیگه اینارو نگو

خب شما بفرمایید چند سال تعهد خدمت دادید برای پزشکی تعهدی؟؟؟؟

الان مطب زدی مثلا بعد ۵ سال تعهد در مرکز شهر؟؟!

پزشکی تعهدی با اونهمه سختی عملا با کارمندی فرقی نداره!!

بعله ابدیت

ابدیت ک هیچی تا قیامت 

یعنی پزشکی تعهدی نتیجه اش با اونی ک پدرش درمیاد معمولی قبول میشه هیچ فرقی نداره؟؟😐😐😂😂

تقصیریم ندارید متاسفانه❤️❤️

از این چرت و پرتا منم فکر میکردم زمان دانش اموزیم

دوستامم فکر میکردن

همچین ک ۱۸ رو رد کردن دیدن نه بابا اواز دغول خوندن از دور خوشه

همچین خبرایی نیست وقتی وارد دنیای کار میشی

رفیق خودم دندون پزشکی قبول شد شهرستان !! ۳ ساله مدرک گرفت

اومده کرج کار پیدا نمیکنه!!!  برگشته تبریز ک به واسطه استاداش همونجا توی طرح کارشو ادامه بده

کو پس این چرت و پرتایی ک میگن مشاور کنکورا؟

خیلی بد شنیدم خیلی در حدی ک میگن ۲ هزار نمی ارزه پزشکی تعهدی یعنی بدترین جاها مثلا سمت زندان و ...

نه، اون برای کسیه که محل خدمت تعهدش زندانه نه پزشکی تعهدی معمولی؛ تو دفترچه ی انتخاب رشته زده محل خدمت زندات

سه ساله مدرک گرفت ینی چی؟    

ما همزمان رفتیم دانشگاه

با همم تموم کردیم سال پیش😐

گرچه من رشتم چیزه دیگه اییه

ورودی ۹۸

البته من خب بهمن ۹۸ بودم

سال پیشم ترم پاییز اخرین ترم جفتمون بود

نه، اون برای کسیه که محل خدمت تعهدش زندانه نه پزشکی تعهدی معمولی؛ تو دفترچه ی انتخاب رشته زده محل خد ...

در کل تعهدی اونقدرا ک خیلیا تعریف میکنن گل و بلبل نیست

و متاسفانه اغلب افرادی ک تو وضعیتش نبودن یا صرفا مشاور هستن تعریف میکنن

خیلی فرق داره با کسی ک بدون تعهد اینشکلی ، پزشکی اورده

گرچه شپا قطعا درک میکنید چرا که تو بیوتون هم زدید دانشجو پزشکی

خیلی بد شنیدم خیلی در حدی ک میگن ۲ هزار نمی ارزه پزشکی تعهدی یعنی بدترین جاها مثلا سمت زندان و ...

این مزخرفات چیه . اصلا این طور نیست. من خودم پزشکی روزانه بودم ورودی ۹۴ الان طرحم رو میگذرونم ولی دوستان تعهدی دارم. اولا دوتاشون استریت بودند و قراره ازمون تخصص بدن همین با ما. 

دوما یکیشون افتاده یه بیمارستان نسبتا خوب تو شهرستان‌ با حقوق خوب در حد سایر پزشک های عمومی و اصلا اونجا زندگی نمیکنه فقط محل کارش اونجاست. 

پرت و پلاها چیه میگید خدایی ! دندان پزشکی سه ساله ! اون رفته کاردانی دندان سازی گرفته به تو گفته دندون پزشکه.

دندون پزشک فعلا بیکار نداریم خداروشکر مگر سهمیه ای باشه و بی عرضه.

خب شما بفرمایید چند سال تعهد خدمت دادید برای پزشکی تعهدی؟؟؟؟ الان مطب زدی مثلا بعد ۵ سال تعهد در مر ...

پزشکی تعهدی در بدترین شرایط سه برابر سال تحصیلی که الان دو یا یک و نیم برابره و تا اونجایی که میدونم نزدیکای محل زندگیته شاید فقط برای رفت و آمده

دندون احتمال سه ساله مدرک گرفتن نداره شیش سال تحصیلش دو سال طرح اجباری

اصلا فرض شماهم بگیریم خب طبیعیه کار ندن الان هیچ کاری حتی همین ناخن کاری و کراتین هم سابقه نداشته باشی سختته یکمی باید واسه این و اون کار کنی تا بیاد دستت

تف به قوم‌پدری / لعنت به قوم مادری

آواز دهل شنیدن از دور خوش است بله . ولی پزشکی هر مدلش رشته تاپیه همه جای دنیا و با این طرح تعهدی همچنان رتبه خیلی خوب تری میخواد به نسبت سایر رشته ها. 

ضمنا من قبولی های قلمچی رو چک کردم رتبه هارو ببینم ، یک سری شهرها با رتبه هایی که روزانه تیپ ۳ جیرفت و ایرانشهر و... میارند یا آزاد ،  ترجیح میدن تعهدی بزنند. مثلا جیرفت آخرین روزانه اش ۴۰۰۰ منطقه ۲ بود در حالی که تبریز با ۲۷۰۰ منطقه ۲ تعهدی ۱.۵ زدند. راهنمایی اشتباه نکنید. 

خب شما بفرمایید چند سال تعهد خدمت دادید برای پزشکی تعهدی؟؟؟؟ الان مطب زدی مثلا بعد ۵ سال تعهد در مر ...

شما مگه توی شرایطش بودی؟ معلوم نیست رشته ات چیه. یه فرد ۱۸،۱۹ ساله اگر وارد پزشکی بشه ۲۴،۲۵ سالگی درسش تموم میشه. تعهدی باشه اگر استریت بشه که کار خیلی سختی هم نیست میتونه همون موقع ازمون تخصص بده. اگر هم نده ۵ سال میره در یک شهرستان طبابت میکنه بعد تخصص میده و حقوق نسبتا خوبی هم میگیره. دوست من که الان ب عنوان پزشک عمومی تعهدی ۳۰ تومن میگیره. حالا اگر تخصص بگیره و بعد طرح بگذرونه حقوقش هم بالاتر از این رقم میره. میتونه مطب هم بزنه اونجا. اصلا بگیریم بدترییین حالت ۳۴ سالگی یه خانم/آقای دکتر هست که تعهدش تمام شده و ده سال قبل هم ماهی بالای ۲۰ تومن درآمد داشته و جوانیش رو به بطالت نگذرانده به طبابت مشغول بوده و مفید بوده برای جامعه پول هم درآورده. من بعد میتونه هرجایی کار کنه و تجربه بالایی هم داره. 

تو هنوز سنت کمه فکر میکنی ۳۴ سالگی قراره قله هارو فتح کنی. نمیدونی جامعه جوریه که یکی ۳۴ سالگی تازه میاد پزشکی رو شروع میکنه در حالی که قبلش مهندسی خونده خیلی ها بیکارند خیلی ها با حقوق زیر ده تومن کاری رو میکنند که دوستش ندارند خیلی ها مشغول کارند و در حسرت رشته ای که دوستش داشتند. 

جوگیر نباشیم. این هارو به عنوان کسی نوشتم که از انگشت شمار پزشکانی هست که مسیرش رو دوست داشته. راجع به غرهای دانشجویان پزشکی صحبت های دکتر آذرخش مکری رو بشنوید و وبلاگ امیرمحمد قربانی رو بخونید.