2777
2789
عنوان

مسافرت با بچه دوسال و نیمه

147 بازدید | 12 پست

خیلی دلم گرفته

دارم فکر میکنم پاشم با قطار یه سفر کوتاه با دخترم برم مشهد.

نمی‌دونم از پسش برمیام یا نه.

تاحالا مسافرت نرفتم از وقتی دخترم به دنیا اومده، یعنی تجربه مسافرت با بچه رو ندارم‌.

به نظرتون از پسش برمیام؟

بدون همسرت،؟ خییییلی سخته؛ من که نمیتونم

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان نری هیچوقت نمیری برو نترس از پسش برمیای برا بچه ضروریه شاید مسافرته اول اذیت بشی ولی فوق العاده رو بچه تاثیره مثبت داره 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 

اکه بچه ت خیلی شیونی میکنه واقعا سخته.بچه ی من دووسالو یکماهشه حتی توی خونه پدرمو درمیاره چه برسه مسافرت.امروز رفته بودم بازار شلوار بخرم بخاطر شلوغ بازیای پسرم دست از پا درازتر برگشتم خونه فقط خسته شدم

الان نری هیچوقت نمیری برو نترس از پسش برمیای برا بچه ضروریه شاید مسافرته اول اذیت بشی ولی فوق العاده ...

چه کامنتت بهم انرژی داد. شاید اصلا اول یه شهر نزدیک تر رفتم اونم زیارتیه، بار بعد مشهد.