2777
2789
عنوان

بنظرتون زشته اینو به مربی گفتم؟؟

117 بازدید | 11 پست

بچه ها دارم میزم کلاس مژه بعد یع گروه تو تل داریم ۴ نفریم مربی و هنر جو ها

بعد این خانمه بهمون یه جایی معرفی کرد بریم ازش پک لوازم بگیریم همهرسر جمع شد ۲۷۰۰ بعد حالا فاکتور نکا گردم پد زیر چشم گذاشته تو پک دونه ای ۵۰ هزار تومن ۵ تا ۲۵۰ بعد اصلا مربی نگفته بود بخرین اینو بعدم برا شروع مار خیلی گروت فوقش میخره آدم یکم ارزون تر آخه چیز ضرورری عم نیست ‌ بعد الان تو گروه بهش پیام دادم اگ ضروری نیست بریم پسش بدیم و یه پالت مژه برداریم خوند ولی جواب نداد میگم نکنه حرفم زشت بوده یا با خودش بگه چقد خسیسه 😂😂😂

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزبزم پول دراوردن سخته خودش بايد درك كنه

اره آخه واقعا زوره پالت مژه ۳۳۰ یعد  پد زیر چشم ۲۵۰ . خیلیه بعدم حالا حالا ها مشتری ندارم چیکازشون کنم

مربی نگفته پس به مربی هم ربطی نداره پس بدی یا چی

عزیزم مربی نگفته بخرید ولی تو پکی ک خود مربی برامون سفارش داده بوده من سرخود ک نگرفتم وسایلش یا خودش هماعنک بوده 

عزیزم مربی نگفته بخرید ولی تو پکی ک خود مربی برامون سفارش داده بوده من سرخود ک نگرفتم وسایلش یا خودش ...

پس مربی گفته دیگه

بیخیال اونقد مهم نبوده فکرت درگیر شه ادب حکم میکرد مربیت جواب سوالت و بده نداده مشکل از تو نیس

پس مربی گفته دیگه بیخیال اونقد مهم نبوده فکرت درگیر شه ادب حکم میکرد مربیت جواب سوالت و بده نداده م ...

ن عزیزم سوالم اینه اگ لازم نیست برم پس بدم خدایی تا همین الان این همه هزنیه از جیب دادم خیلی سخت جورش کردم نمیخام مفتی بره