2777
2789
عنوان

دانشگاه فرهنگیان دوست ندارم ولی

1216 بازدید | 36 پست

خانوادم و کل خاندان همش دارن زنگ میزنن که تو انتحاب رشته حتما اول فرهنگیان رو بزن هرچی با مامانم حرف میزنم اصلا انگار نه انگار 

من روانشناسی دوست دارم تو این یکسالم همش با علاقه بخاطر اینکه روانشناسی قبول بشم درس خوندم.

اما میگن نه آینده نداره بری بدبخت میشی بیکار میشی 

من اصلا تو درس دادن خوب نیستم تو مدرسه دوستام میگفتن این درس رو برامون توضیح بده ده بار بهشون میگفتم اما نمیفهمیدن چون واقعا تو درس دادن افتضاحم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب نرو نزن تو انتخاب رشته

همین کار و میخوام بکنم فردا با مشاورم جلسه دارم میگم اصلا فرهنگیان و برام نزنه 

اما خب خیلی بهم اصرار کردن عمو بزرگم که هیچوقت بهم زنگ نمیزد زنگ زده میگه برو فرهنگیان میترسم راست بگن و برم رشته‌ی دیگه و بیکار بمونم.

واقعا تو دوراهی بدیم

نمیتونی معلم روانشناسی چیزی بشی؟ 

چون از نظر شغلی فرهنگیان اصلا قابل مقایسه با روانشناسی نیست و پول خیلی اهمیتش بیشتر از چیزیهکه فکرش رو بکنی

منطقی فکر کن

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
برو دانشگاه فرهنگیان🥺 به آینده ت فکر کن دختر...آینده ت تضمین میشه  حالا بعد اگه خواستی روانش ...

شدی عین خانواده های ایرانی که 

برو تجربی بعداً هنر هم بخون 

وای به حال تضمینی که فرهنگیان بکنه 

InTj...so nevermind...همون خسته ی ۲۴/۷ ام
برو دانشگاه فرهنگیان🥺 به آینده ت فکر کن دختر...آینده ت تضمین میشه  حالا بعد اگه خواستی روانش ...

اخه خب علاقم چی میشه؟

من واقعا نمیتونم جو مدرسه رو تحمل کنم

منظورم یه چیزی شبیه مشاور های دبیرستان که توی یه اتاق جدا بودن و بچه ها برای مشکلاتشون میرفتن پیششون

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"