2777
2789
عنوان

دانشگاه فرهنگیان دوست ندارم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 36 پست
مشاوره مدرسه بود 

خب این که خوبه بچه های نوجوان میان پیشت

تازه اتاق کار جدا داری و تا جایی که میدونم نیازی هم به تدریس نداری

اینو بزن به نظرم

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
میتونی خب فکرکنم مشاور بشی یا درس روانشناسی رو درس بدی این امکانش باشه ها دفترچه رو خوب نگاه کردی؟ ...

خب میدونید چیه من کلا فکر نکنم فرهنگیان قبول بشم.

بخاطر مشکل جسمی که دارم. 

اما خب خانوادم قبول نمیکنن میگن الکی میگن قبولی.

از یه طرف میترسم برم رشته ای که دوست دارم بعدا بهم سرکوفت بزنن که بیکاری و کار گیرت نیومد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب این که خوبه بچه های نوجوان میان پیشت تازه اتاق کار جدا داری و تا جایی که میدونم نیازی هم به تدری ...

اره چون خیلی بهم اصرار کردن اینو میزنم که اگه رفتم حداقل برم مشاوره باز بهتره

اره چون خیلی بهم اصرار کردن اینو میزنم که اگه رفتم حداقل برم مشاوره باز بهتره

فقط مطمئن نیستم جزو فرهنگیان هست یا نه یه تحقیق کن

اگر بری خیلی خوبه هم علاقه ات رو داری هم شغلت رو

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
فقط مطمئن نیستم جزو فرهنگیان هست یا نه یه تحقیق کن اگر بری خیلی خوبه هم علاقه ات رو داری هم شغلت رو

اره هست تو دفترچه انتخاب رشته دیدم بود 

آره دیگه همین رشته رو با درسی که دوست دارم فقط میزنم

اره هست تو دفترچه انتخاب رشته دیدم بود  آره دیگه همین رشته رو با درسی که دوست دارم فقط میزنم

ایشالا بهترین چیزی که دوست داری بیاری❤️