2777
2789
عنوان

دختر گرانبها

6088 بازدید | 28 پست

سلام.دختر گرانبها ویسهاتون رو گوش دادم عالی بود .با اینکه سوال من نبود ولی خیلی نکته میشد ازش درآورد و خیلی به من امید و انگیزه داد.میخواستم ازتون درخواست کنم اگر براتون مقدور چون میدونم خودسازی داشتین در مورد اینکه چطور تونستین خشم و حسادت رو ریشه اش رو از بین ببرین و مدیریت کنین و به خودسازی کامل برسین.اگه بتونین مرحله به مرحله بگین ممنون میشم.حالا یا به صورت ویس یا متن.ممنون🌹🌹🌹🌹🌹

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام دختر گرانبها دیگه برا خودت تاپیک نزن عزیزم

سلام عزیزم .

به زودی آی پی سایت درست میشه و میتونین از نی نی یار بپرسین یکی هستیم  یا خیر ...

دوستان زیادی ارادت دارند .یکی شون را دیدین فقط ...

😁🤝

تا جایی هم که بتونم به همجنسانم کمک میکنم 😃

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ممنون از لطفتون.مشتاقم که بشنوم.خدا بهترینها رو نصیب دلتون کنه😍😍🌹🌹🌹🌹

لطف دارید ❤🤗🙏

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

خواهش عزیز.امیدوارم افراد مهربون ودلسوز و مسئولیت پذیری مثل شما همیشه در سایت حضور داشته باشین

ممنون از حسن ظن تون ...

🤝

ممنون از همراهی تون 🤩

بله مزاح فرمودین  

سلام😔

دختر گرانبها

تازه از یه رابطه سم اومدم بیرون 

نمیتونم فراموش کنم

حس میکنم بدون اون هیچی نیستم 

خیلی سرخورده ام

چکار ککنم؟

تاپیک هاتونو دبدم انگار دکتر شیری تونسته بود یه تایمی کمکتون کنه میشه اگه ازشون فیلم و ویسی دارین برام بفرستین 

تو گوگل گشتم چیز خاصی نبود 

هنوز کلاس دارن؟کجاست چجوریه؟هزینش ندارم 

دارم دیوونه میشم حس ناکافی بودن دارم انگار بدون اون آینده ای ندارم

خدایا شکرت زیاد❤
سلام عزیزم . به زودی آی پی سایت درست میشه و میتونین از نی نی یار بپرسین یکی هستیم  یا خیر ... ...

ببخشی من کم حرفم  کتابی میشناسین که بتونه بهم کمک کنه ؟ یه جا گفته بودین هوش کلامی ،کجا درموردش مطلب هست 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
سلام😔 دختر گرانبها تازه از یه رابطه سم اومدم بیرون  نمیتونم فراموش کنم حس میکنم بدون اون ه ...

سلام به روی ماهتون 

تل گرام به اسم drshiri هستند .کلی مطلب دارند .

و اینستا هم alirezashiri هستند ...

حتما سر بزنین ...

به نظرم بتونین از این مرحله سوگواری، سلامت خارج بشین ...

در تلگرام سرچ بزنین "کات" " جدایی"

خیلی مطلب میاره

ببخشی من کم حرفم  کتابی میشناسین که بتونه بهم کمک کنه ؟ یه جا گفته بودین هوش کلامی ،کجا درموردش ...

درونگرا هستین ؟