2777
2789
عنوان

همسرم اختلال روانی داره؟

982 بازدید | 40 پست

خیلی بی سلیقس اصلا یه وضعی بگم عوقتون میگیره 

اصلا تو خونه حرف نمیزنه میره کار از کار اومد خونه هم مدام سرش تو گوشیه  میخوام نزدیکش بشم پرخاشگری میکنه منو کنارش نمیخواد اون لحظه ولی برا رابطه ساعت 4 هم باشه بیدارم میکنه وقتی مخالفت میکنم تا هفته ها قهر میکنه

با حرفش یجوری تهدیدم میکنه که انگار تو چشم اون یه مرد گنده هستم مثلا میگه یجوری دهنت میکوبم دهنت پر خون بشه منم به شوخی میگم منم میزنمت خب

بعد ک واکنشی از من میبینه سریع دیونه میشه و تو بدترین شرایط هم باشه کارشو ول میکنه میاد منو زیر پاش میگیره یجوری گلومو فشار میده نفسم بند میاد نمیدونم انگار اون لحظه منه ضعیف و بی جون و لاغرو یه مرد هیکلی تصور میکنه 

خیلی لوسه تا یه جمله ای رو بگه هزارتا ادا اطوار درمیاره طوری ک مزه اون حرف میره منم گوش نمیکنم  (مثلا یه اتفاقی افتاده تو خانوادشون میگم چیشده اول اخم تخم میکنه بعد ک هی اویزونش میشم بگه یه کلمه میگه هعیییی میکشه بعد 1ساعت طول میده شاید بگه اون اتفاقو) 

فراموشکاره تقریبا 10 بار کلید خونه رو گم کرده تا این حد 

اصلا نمیدونه چی تو خونه هست چی نیست کسی ابزار اونو برداره بره روحشم خبردارنمیشه 

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی زیاد میخوابه 

بچم وقتی جیغ میکشه یا گریه میکنه طوری سر بچه داد میزنه کم میمونه سکته کنه 

منم وقتی عصبانی میشم بدتر میشه وضعیت داد بیداد میکنه بازومو فشار مید سیلی میزنه

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬

معلومه مشکل روحی روانی داره ، اکثر مردای ایرانی هم بی اعصابن وای مال شما دیوونه هست یعنی چی گلوم فشار میده ، به فکری کن تا نکشتت

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓