2777
2789
عنوان

جواب رد

163 بازدید | 6 پست

سلام دوستان امروز یه پسره بهم پیام داده که ازم خوشش میاد وباهاش دوست شم میخوام بهش جواب رد بدم خودم دوست پسر دارم مشکلم اینه که نمیدونم چجوری محترمانه بهش بگم که تو رابطم تروخدا کمکم کنید😢

اصلا مگه نیازه جوابشو بدی

بلاکش کم

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

آخه هم دانشگاهیمه  

بهش بگو خیلی ممنون که باهام صادق بودی و جسارت اینو داشتی که چیزی تو دلته رو بهم بگی ولی من تو شرایطی نیستم که بخوام وارد رابطه با کسی بشم امیدوارم منو درک کنید و براتون ارزوی خوشبختی میکنم انشاله با یه دختر خوب آشنا بشید و خدانگهدار

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

اینجوری تو براش تموم نمیشی و شاید حسش و علاقش ب تو واقعی باشه اگه رلت ناشی از اب دراومد اونم اونجا زیرنظرت داره،اینکه پسرخوبیه یا ن خدا داند🤔ولی کلا ب مردای این زمونه نمیشه اعتماد کرد

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز