2821
2789
عنوان

جواب رد

162 بازدید | 6 پست

سلام دوستان امروز یه پسره بهم پیام داده که ازم خوشش میاد وباهاش دوست شم میخوام بهش جواب رد بدم خودم دوست پسر دارم مشکلم اینه که نمیدونم چجوری محترمانه بهش بگم که تو رابطم تروخدا کمکم کنید😢

اصلا مگه نیازه جوابشو بدی

بلاکش کم

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخه هم دانشگاهیمه  

بهش بگو خیلی ممنون که باهام صادق بودی و جسارت اینو داشتی که چیزی تو دلته رو بهم بگی ولی من تو شرایطی نیستم که بخوام وارد رابطه با کسی بشم امیدوارم منو درک کنید و براتون ارزوی خوشبختی میکنم انشاله با یه دختر خوب آشنا بشید و خدانگهدار

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

اینجوری تو براش تموم نمیشی و شاید حسش و علاقش ب تو واقعی باشه اگه رلت ناشی از اب دراومد اونم اونجا زیرنظرت داره،اینکه پسرخوبیه یا ن خدا داند🤔ولی کلا ب مردای این زمونه نمیشه اعتماد کرد

2790
2823
2791
2779
2792