2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال من مادر زادی خوبه و کپ دستپخت مامانمه😍😁

چجوری اخه؟

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

من معتقدم هر غذایی رو ۴،۵ بار درست کنی دستت میاد یاد میگیری البته بار اول از مامانی کسی بپرس یا تو نت بزن

بعد چندبارم درست کنی یادمیگیری

من بار اول ماکارونی پختم خیلی نرم و له شد و نمکش کم بود

بار بعد مشکلات برطرف شد ولی باز کم نمک بود 

خلاصه چند بار درست کردم 

بار چهار و پنج مامانم گفت سویا رو نباید تو آب ولرم لوله کشی خیس بخوره که باید اب جوش باشه 😄😂

هر چند زیاد فرقیم نمیکرد ولی خب🙆‍♀️

چجوری اخه؟

حقیقتا نمیدونم

اینجورم نیستا دائم پیشش باشم ازش یاد بگیرم

یسری فوت و فنای ریزشو فقط میدونم🤭

وگرنه دستور پختارو معمولا از خوابگا زنگ میزنم ازش میپرسم و بعد ک درست کردم میبینم کپ چیزی شد ک مامانم درست میکنه😍😁 حتی یسری غذاهارو از مامانمم خوشمزه تر درست میکنم🙊😁

حقیقتا نمیدونم اینجورم نیستا دائم پیشش باشم ازش یاد بگیرم یسری فوت و فنای ریزشو فقط میدونم🤭 وگرن ...

مامانبزرگم دستپختش خیلی خوبه

مامانمم خوبه

من نمیدونم چرا حس میکنم غذاهام مزه هیچی میده

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
من معتقدم هر غذایی رو ۴،۵ بار درست کنی دستت میاد یاد میگیری البته بار اول از مامانی کسی بپرس یا تو ن ...

اره ولی مثلا من دستور پخت میگیرم

همون مواد رو استفاده میکنم

بعد اصلا اون چیزی ک مامانم درست میکنه نمیشه

سعی کن هی تمرین کنی و ها فوت و فناشونو بلد باشی این مهمههه

مرسی عزیزم