2777
2789
عنوان

مادرشوهر😤

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 59 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت از کارایی ک کردی بهتر خبر داری  من منظورم اینه فردا یوقت پشیمون نشی  منکه خوشحالم و ...

اخه از ی طرف شوهرم خیلی خوبه هم دوسم داره جونشو میده برام منم دوسش دارم ولی اسم مادره میاد انگار ی ادم دیگه میشه

سبک سنگین کن  خوب فکر کن  با دید باز تصمیم بگیر ولی هر تصمیمی گرفتی پاش بمون

همین دیگ نمیدونم چیکار کنم دلم میخاد فقط این نباشه شاید باورت نشه ولی خونمم جا ب جا کردم باز اینام جا ب جا شدن اومدن

صبر نمیده دق میده دل خون میکنه

آخخخخ خداصبرمون بده فقط

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی.👌
اخه از ی طرف شوهرم خیلی خوبه هم دوسم داره جونشو میده برام منم دوسش دارم ولی اسم مادره میاد انگار ی ا ...

واسه منم همین بود ولی من دیگه مریض شدم 

چون جلو مامانشو نمی‌گرفت همشم ماست مالی می‌کرد خودشم از چشمم افتاد

واسه منم همین بود ولی من دیگه مریض شدم  چون جلو مامانشو نمی‌گرفت همشم ماست مالی می‌کرد خودشم ا ...

ولی شوهرم بین ما گیر کرده میاد طرف مادره رو بگیره منو میبینه ک واقعا کاری نکردم پشیمون میشه این بیچارم خل شد این وسط 

نمیده دیگ صبرم حد داره تا کجااااا اخه خواهر

خدا هست عزیزم نگاه بندهاش میکنه

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی.👌
همین دیگ نمیدونم چیکار کنم دلم میخاد فقط این نباشه شاید باورت نشه ولی خونمم جا ب جا کردم باز اینام ج ...

من رفتم مشاوره بهم گفت از مادرش کلا فاصله بگیر البته دوتایی رفتیم 

یبارم خودش تنها رفته بود مشاور گفت آخرش فاصله بگیر 

ولی مامانش سریش بود دست بردار نبود 

منم بوسیدمشون گذاشتمشون کنار

ولی شوهرم بین ما گیر کرده میاد طرف مادره رو بگیره منو میبینه ک واقعا کاری نکردم پشیمون میشه این بیچا ...

منم نامزدم افسردگی گرفت از بس موند این وسط 

ولی خب باید انتخاب می‌کرد 

چون مامانش اصلا حریم نگه نمی‌داشت 

من چندسال صبر کردم دیدم نه خودم دارم نابود میشم 

بهم زدم

من رفتم مشاوره بهم گفت از مادرش کلا فاصله بگیر البته دوتایی رفتیم  یبارم خودش تنها رفته بود مش ...

اره دیگ ب خودش باشه کاریش نداره ولی مادره ولمون نمیکنههه خدااااا خسته شدم خودت یکاری کن ی راهی جلو پام بزار

منم نامزدم افسردگی گرفت از بس موند این وسط  ولی خب باید انتخاب می‌کرد  چون مامانش اصلا ح ...

خوبه تصمیمتو گرفتی خودتو راحت کردی من نمی تونم تصمیم بگیرم سوهرمو دوس دارم زندگیمو دوس دارم