2777
2789
عنوان

مادرشوهر😤

474 بازدید | 59 پست

بچه ها مادرشوهرم داره بین منو شوهرمو بهم میزنه همش تا من میرم اونجا شوهرمو میکشه کنار زیرگوشش پچ پچ میکنه این رفتارش عوض میشه یا وقتی خودم اونجام و شوهرم نیست هی میگ پسرم با من اینجوریه اونجوریه این کار واسم میکنه و... یچیزایی میگه حرصم بده منم ک رفتاراشو میبینم دیگ کم کم دارم نسبت بهش سرد میشم اینجوری خیلی تا خودمونیم خوبه و دوسم داره اصلااااا مشکلی نداریم ولی تا میریم اونجا دودیقه باهاش پچ پچ میکنه بینیمون طوفانی میشه سعی میکنم کمتربرم اونجا ولی بازم فایده با پنج دیقه هم کارخودشو میکنه

بنظرتون چیکار کنم خسته شدم از این کاراش 

من که متاسفانه هیچ چیزی رو تو زندگیم نتونستم درست کنم

اخه اینا ک اینقدر ب پسرشون وابسته بودن چرا زن گرفتن براش باورت نمیشه اوایل باید پیش مادره میخابید یا صب میرفت تو بغلش مردم تا اینو بیخیال شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه اینا ک اینقدر ب پسرشون وابسته بودن چرا زن گرفتن براش باورت نمیشه اوایل باید پیش مادره میخابید یا ...

دیگ دارم از دست اینا دق میکنم فقد یچیزایی میگه یا کارایی میکنه منو حرص بده بخدا میبینه حرص میخورم کیف میکنه

منم مشکل تو رو دارم .

بخدا دیگ کم کم فکرم داره میره سمت جدایی چون دیگ از تحملم خارجه 

حالا جالبیش اینجاس من ماهی ی بار برم پیش مامانم میگ بچه ننه ای همش پیش مادرتی😐😐

ای بابا خداروشکر باز از سرش افتاده ان شاءالله بقیه شم درست میشه

بخدا دق کردم دیگ ینی از وقتی پا گذاشتم تو زندگی اینا از بس حرص خوردم هزار مدل درد و مرض گرفتم لاغرشدم دیگ دارم دیوونه هم میشم 

ای بابا خدا کمکت کنه ولی خودتم باید به خودت کمک کنی از مشاور وقت بگیر

ن اصلا قبول نمیکنه ک میگ مگ چیه مشکلی نداریم راستم میشه خودمون باهم مشکلی نداریم مادرش مشکله فقد میگم ای کاش زودتر بمیره راحت شم بتونم ی نفس راحت بکشم و زندگی کنم

ن اصلا قبول نمیکنه ک میگ مگ چیه مشکلی نداریم راستم میشه خودمون باهم مشکلی نداریم مادرش مشکله فقد میگ ...

سه ساله خون ب دلم کرده خدا لعنتش کنه خدا ازش نگذره 

تروخودا یکی ی راهی جلو پام بزاره 

بنظرتون جدابشم؟

عزیزم همه مشکل با مادرشوهر دارن،منکه بدترتم

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی.👌
به خودت رحم کن دختر خوب  مریض شی میخوای چیکار کنی

دقیقا من از این رفتارا و فتنه و دوبهم زنیا مریض شدم

سال پیش نامزدیمو بهم زدم 

الان یکم حالم بهتره 

ولی کاراش خیلی به دلم مونده 

من همیشه احترام گذاشتم محبت کردم ولی اون انگار باهام دشمن خونی بود

بدرد نمیخوره همچین ازدواجی 

دلم میخواد اگه روزی خواستم ازدواج کنم با کسی ازدواج کنم ک مادر نداره و خواهر