2777
2789
عنوان

مادرشوهر😤

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 59 پست
عزیزم همه مشکل با مادرشوهر دارن،منکه بدترتم

ایشالا ک اینجور مادرشوهرارو خدالعنت کنه ک اینجوری دل دختر مردم خون میکنن روز اول زبونشون چربه تا خرت کنن خرشون از پل میگذره دیگ تمومه فقد حرص میدن ماردوسرن اینا 

سه ساله خون ب دلم کرده خدا لعنتش کنه خدا ازش نگذره  تروخودا یکی ی راهی جلو پام بزاره  بن ...

من جدا شدم 

تمام تلاشمو کردم ولی دیدم سلامتیم لطمه دید جدا شدم 

الان حالم بهتره 

آدم یکم سنش بره بالا هزارتا بیماری میگیره بخاطر آدمای بی ارزش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا من از این رفتارا و فتنه و دوبهم زنیا مریض شدم سال پیش نامزدیمو بهم زدم  الان یکم حالم ب ...

دقیقا منم از همین میسوزم ک همیشه احترامشو دارم تا ی مناسبتی میشه اول برا این کادو میگرم بعد مامانم بیشتر اونجا میرفتم قبلا کلی هواشو داشتم کمکش میکردم اخرشم سد این ی ماهم نقش خوب بازی کردنشون طول نکشید دیگ روزگارمو سیاه کردن خدا ازشون نگذره

من جدا شدم  تمام تلاشمو کردم ولی دیدم سلامتیم لطمه دید جدا شدم  الان حالم بهتره  آ ...

دقیقا منم تو همین فکرم س ساله دیوونم کردن ینی مامانم میبینتم فقد اشک میریزه یکسره بیمارستانم دیگ هم روحی هم جسمی داغون شدم

دقیقا منم از همین میسوزم ک همیشه احترامشو دارم تا ی مناسبتی میشه اول برا این کادو میگرم بعد مامانم ب ...

خدا لعنت کنه همچین زنای بی ارزشی رو 

من از این میسوزم از مامان خودم بیشتر بهش احترام گذاشتم😔

دقیقا منم تو همین فکرم س ساله دیوونم کردن ینی مامانم میبینتم فقد اشک میریزه یکسره بیمارستانم دیگ هم ...

ولی تمام تلاشتو بکن اگه دیدی درست نمیشه جدا شو 

من الان هیچ عذاب وجدانی ندارم تا خرخره تلاش کردم 

الان نامزدم عذاب وجدان داره که جلو مامانشو نگرفت

خدا لعنت کنه همچین زنای بی ارزشی رو  من از این میسوزم از مامان خودم بیشتر بهش احترام گذاشتم😔

اخ گفتی بخدا من تک دخترم ینی یکی تا مجرد بودم نگفت بالا چشمت ابرو دس ب سیاه و سفید نزدم ولی واس این همیشه کمک حال بودم بجاش هرشب ی چشمم اشک ی چشمم خون بادم نمیاد اسم این اومده باشه و من بی گریه خابیده باشم

اخ گفتی بخدا من تک دخترم ینی یکی تا مجرد بودم نگفت بالا چشمت ابرو دس ب سیاه و سفید نزدم ولی واس این ...

منم تک دخترم همین اوضاعو داشتم 

هم موهام ریخت هم سفید شد 

هم همه چیزم شکسته شد 

یعنی دلم میخواد یبار دیگه ببینمش جرش بدم اینقدر دلم پره

ولی تمام تلاشتو بکن اگه دیدی درست نمیشه جدا شو  من الان هیچ عذاب وجدانی ندارم تا خرخره تلاش کر ...

عذاب وجدانش ب کنار برن بگردن ببینن می تونن یکی مثل ما پیدا کنن دخترا الان محل سگ بهشون نمیزارن چ برسه وقت بزارن مشکل حل کنن و رابطه هارو درست کنن

ایشالا ک اینجور مادرشوهرارو خدالعنت کنه ک اینجوری دل دختر مردم خون میکنن روز اول زبونشون چربه تا خرت ...

اوایل ماه بود، الان همه اش میگه تو پسرمونو نسبت به ما سرد کردی فلان کردی بهمان کردی،فقط میگم خداصبرم بده

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی.👌
منم تک دخترم همین اوضاعو داشتم  هم موهام ریخت هم سفید شد  هم همه چیزم شکسته شد  یع ...

بخدا منم احساس میکنم۵۰سالمه اصلا نمی تونم ب خودم برسم خسته شدم از همه چی