حناوسیتا مدیر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 46 عنوان رکتوم | مشاهده متن کامل بحث + 6228 بازدید | 23 پست سلام . دوستان من سرطان رکتوم داشتم و دکتر رکتومم رو برداشت . حالا با ناراحتی های شدید گوارشی رو به رو شدم . تخلیه کامل مدفوع ندارم ، ساعتها طول می کشه که مدفوع کامل خارج بشه . کسی هست بتونه راهنمایی کنه یا تجربه داشته باشه 1402/05/29 | 18:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حناوسیتا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 46 آره عزیزم همسرم استومی شده.. ۲ جلسه دیگه شیمی درمانیش تمام میشه باید بره جراحی کنه برش گردونه... چقد ... خدا بهشون سلامتی بده 🌸
حناوسیتا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 46 روده به نسبت بقیه کنسرها بهتره تازه... ولی من چون لنفش درگیر شده خیلی میترسم همش نگرانم خدای نکرده ب ... باه همینطورهولی نگران نباشیدمن زیاد سرطان روده دیدم بر نمیگرده بیشتر مواقع مگر اینکه خدای نکرده متاستاز کرده باشه
یاسی۶۸۱۵۹ عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 1287 باه همینطوره ولی نگران نباشید من زیاد سرطان روده دیدم بر نمیگرده بیشتر مواقع مگر این ... مرسی عزیزدلم
یاسی۶۸۱۵۹ عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 1287 من اول جراحی کردم ، بعد کمو و پرتو کردم از روی جواب اولیه پاتولوژی نفهمیده بودن سرطان رو ... عزمزم میشه بپرسم چند جلسه شیمی شدید و هر جلسه چند روز بود...من همسرم ۱۲ جلسه هر جلسه ۴۸ ساعته است
یاسی۶۸۱۵۹ عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 1287 دقیقا برای من هم همین بود پورت گذاشته بودم با خودم مخزن دارو رو میبردم خونه ما هم دقیقا پورت داره دارو میریزه درواقع توی پمپ.. شما پمپتون تیره بود یا روش رو میپوشاندید.. دکتر من میگه نیازی نیست
حناوسیتا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 46 عزمزم میشه بپرسم چند جلسه شیمی شدید و هر جلسه چند روز بود...من همسرم ۱۲ جلسه هر جلسه ۴۸ ساعته است برای من هشت جلسه بود ، هر جلسه ۴۸ ساعت پورت داشتم ، مخزن دارو رو با خودم میاوردم خونه
حناوسیتا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 46 ما هم دقیقا پورت داره دارو میریزه درواقع توی پمپ.. شما پمپتون تیره بود یا روش رو میپوشاندید.. دکتر م ... روشن بود من وسطش پرتو درمانی کردم اول چهارتا کمو بعد پرتو ۲۸ جلسه بعد چهار تا کمو دیگه
یاسی۶۸۱۵۹ عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 1287 روشن بود من وسطش پرتو درمانی کردم اول چهارتا کمو بعد پرتو ۲۸ جلسه بعد چهار تا کمو دیگه پس شما احتمالا استیج ۲ بودید و در گیری لنف نداشتید وگرنه شیمی درمانیتون ۱۲ جلسه میشد..
حناوسیتا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 46 پس شما احتمالا استیج ۲ بودید و در گیری لنف نداشتید وگرنه شیمی درمانیتون ۱۲ جلسه میشد.. والا من انقدر اون موقه آشفته بودم که کلا یادم رفته فقط پزشکم می گفت سرطان های مشابه همدیگه هم با هم متفاوتند نمیشه مقایسه کرد ان شاء الله خدا سلامتی بدههمسر شما هم زود تر خوب بشن