2789
عنوان

رکتوم

6228 بازدید | 23 پست

سلام . دوستان من سرطان رکتوم داشتم و دکتر رکتومم رو برداشت . حالا با ناراحتی های شدید گوارشی رو به رو شدم . 

تخلیه کامل مدفوع ندارم ، ساعتها طول می کشه که مدفوع کامل خارج بشه . کسی هست بتونه راهنمایی کنه یا تجربه داشته باشه 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزمزم ۱۲ لنف خارج کرده بودن یا ۱۲ تا درگیر بود .. چون اگر لنف درگیرباشه می‌شه گرید ۳

خارج نکردن 

پرتو درمانی کردن و شیمی درمانی 

والا دکترم می گفت گرید ۱ هستش 

دکترها می گن سرطان هارو‌نباید با هم مقایسه کرد 

خارج نکردن  پرتو درمانی کردن و شیمی درمانی  والا دکترم می گفت گرید ۱ هستش  دکترها ...

عزمزمه ما یه استیج داریم یه گرید.. استیج مرحله بیماری هست و گرید از مشخصات تومور هست همسر من هم گرید تومور براش ۱ فود ولی چون لنفش درگیر بود شد استیج ۳...من همسرم ۳ لنفش درگیر بود که دکتر ۲۷ لنف خارج کرده بود اما رکتوم فرق داره.. شما هم قبل عمل پرتو و شیمی شدید.. و اینکه از روی جواب ام آر آی گفتن لنف درگیره یا از روی جواب پاتولوژی

عزمزمه ما یه استیج داریم یه گرید.. استیج مرحله بیماری هست و گرید از مشخصات تومور هست همسر من هم گرید ...

من اول جراحی کردم ، بعد کمو و پرتو کردم 

از روی جواب اولیه پاتولوژی نفهمیده بودن سرطان رو 

بعد از جراحی پاتولوژی سرطان رو نشون داد

ولی حقیقتا استیج و گریدم رو فراموش کردم چند بود 😅

جسارتا همسر شما استومی شدند؟( روده اشون بیرونه؟)

عزمزمه ما یه استیج داریم یه گرید.. استیج مرحله بیماری هست و گرید از مشخصات تومور هست همسر من هم گرید ...

من بعد از جراحی رکتومم خیلی به مشکل خوردم 

چند بار روده ام انسداد کرد

دوبار فتق عمل کردم

دو سری استومی شدم 

اخیرا هم حالب کلیه ام مسدود شده بود ، اول نفروستومی شدم الان جراحی کردم انسداد رو 

خیلی درگیری گوارش زیاده 😢

من بعد از جراحی رکتومم خیلی به مشکل خوردم  چند بار روده ام انسداد کرد دوبار فتق عمل کردم دو ...

آره عزیزم همسرم استومی شده.. ۲ جلسه دیگه شیمی درمانیش تمام میشه باید بره جراحی کنه برش گردونه... چقدر سختی کشیدی شما.....

من بعد از جراحی رکتومم خیلی به مشکل خوردم  چند بار روده ام انسداد کرد دوبار فتق عمل کردم دو ...

من همسرم سمت رکتوم نبود کولون بود... ولی کمی جای بخیه نشت داد موقت براش کیسه گذاشتن... الانم شیمی میشه ولی پرتو نداره...شما عملتون اورژانسی بود چون توی رکتوم معمولا اول پرتو میکنن... و اینکه توده چند سانت بود؟ مال همسر من ۴ سانت بود.. من T3N1M0 بود

روده به نسبت بقیه کنسرها بهتره تازه... ولی من چون لنفش درگیر شده خیلی میترسم همش نگرانم خدای نکرده بیمار برگرده

من همسرم سمت رکتوم نبود کولون بود... ولی کمی جای بخیه نشت داد موقت براش کیسه گذاشتن... الانم شیمی می ...

نه اورژانسی نبود 

توی پاتولوژی اول هسچ اثری از سرطان نشون نداد

دکتر جراحم توی اتاق عمل از شکل توده حدس زده بود که سرطانیه 

من بیمارستان نیکان جراحی شدم 

جراحم دکتر زمانی بود ، خونم دکتر خسروی