2777
2789

سرکه سیب

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من خودم لاغرم و دنبال راهی برای چاقی ولی بابام چند روز پیش یه چی خریده بود میگفت یکی از اشناهامون باهاش لاغر شده 

شکلش مثل همبر گرد بود و رنگش سفید از برنج سفید و قهوه ای درست شده بود قبل غذا میخوردی حجم معده رو میگرفت و سیری بهت میداد

سی سی یه همچین چیزی اسمش بود

اراده

دقیقا 👌 

منم یه مدت خیلی دنبال این چیزا بودم ولی تاثیرش موقت بود الان 8 ماهه تحت نظر پزشک تغذیه هستم 20 کیلو کم کردم درسته به برنامه ریزی دکترم هست ولی اگه اراده نداشتم 5 کیلو هم کم نمیکردم 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دخترکم 🖤

سردی معده رو برطرف کنین 

ماست و دوغ به همراه غذا کمتر مصرف کنین 

قبل و بعد و وسط غذا آب نخورین 

قبل و بعد میوه آب نخورین 

همچنین آب یخ

مصرف گوجه ، عدس و نان سفید ، آرد سفید هم کم کنین 

داخل آرد سفید پودر سبوس گندم یا پودر هسته خرما بریزین 

معمولا افرادی که دستگاه گوارش سرد دارن حرارت کبد بالا دارن 

برای رفع سردی گوارش مصرف گرمیجات و ادویه زیاد نباشه 

همچی در حد تعادل 

درکنارش ورزش یا پیاده روی تند

قرصش رو خورديد ؟؟؟عوارضش چيه

سرکه سیب رو قبل از صبحانه با آب رقیق کن بخور کپسولشم دارو خانه ها میفروشن ولی سرکه سیب بهتره .عوارض نداره فقط چن ماه اول پریودیت عقب میفته

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
اگه داشتم که دنبال قرص نبودم

هعی

خواهر منم ارادشو نداشتم

یسال هی میخواستم رژیم بگیرم ک باردار شدم😭😂

حالا هی چاق تر شدم تا شدم ۱۰۰کیلو

الان ک زایمان کردم با کالری شماری دو هفته ای یه کیلو کم کردم

توام یا علی بگو و شروع کن

میشه برای نیت قلبیم یدونه صلوات بفرستی  

برو پزشک تغذیه بهت برنامه غذایی مناسب قد و وزن و شرایط بدنت رو میده دنبال قرص و رژیم اینترنتی نباش همش ضرره دکتر نیاز باشه کنار رژیم بهت دارو میده 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دخترکم 🖤

دقیقا 👌  منم یه مدت خیلی دنبال این چیزا بودم ولی تاثیرش موقت بود الان 8 ماهه تحت نظر پزشک تغذ ...

افرین تو تونستی. و میتونی😍😍خوشحال شدم برات

منم رژیم‌کالری شماری دارم

میشه برای نیت قلبیم یدونه صلوات بفرستی