2777
2789
عنوان

با همسایه دردسرساز مون چه کنیم؟

812 بازدید | 33 پست

یکی از ساکنین ساختمون مون کلا به قوانینی  که وضع کردیم اهمیت نمیده

با اینکه هر واحد جای پارک مشخص داره ماشینش رو هرجا دلش بخواد پارک می‌کنه

ته سیگارش رو از بالکن میندازه توی حیاط

هرروز ماشینش رو توی پارکینگ می‌شوره

ساعت دو نصف شب با صدای بلند فیلم تماشا میکنن

توی باشگاه اسب دوانی کار می‌کنه ، همیشه کفش هایش پر از گِله و اثرش تو راهروها هست

بهش خیلی محترمانه تذکر دادیم

میگه طبقه بالایی‌ها چند ماهه شارژ ندادن برو به اونا گیر بده ، به من چی کار داری؟

البته به طبقه آخری ها هم تذکر دادیم بابت پرداخت نکردن شارژ ...

به نظر تون باهاش چی کار کنیم؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنگ برنید مامور بیاد

ما هم همچین آدم نفهمی تو همسایگی داریم البته تو ساختمون ما نیست تو خونه روبرویی هستش

پسرش از ماشین خوشش نمیاد موتور میخواد باباش باهاش لج کرده میگه نمیخرم و ماشینو هر جا که بخواد میذاره و هرروز باهاش بحث داریم که بیاد ماشینو برداره

متاسفانه میگن آدم با گاو درگیر بشه ولی با آدم زبون نفهم درگیر نشه

من یه بار به زنه گفتم خانوم محترم یدونه ماشین گذاشتی تو حیاطت یدونه جلو درت این یکی رو هم میذاری جلو در ما؟ خب ما چه گناهی داریم که تو سه تا سه تا ماشین میذاری ولی ما یدونه داریم

برگشت گفت حسودیت میشه ما سه تا ماشین داریم؟😑😑😑😂😂😂

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

ما همسایه روب رویی مون پرده ب پنجره اش نزده من رفتم گفتم اومدم پشت پنجره تو چشمم خورده ب خونتون بی زحمت ی پرده بزن حالا اومده میگه میخوام برم ازت شکایت کنم چون چشم چرونی کردی.تازه من دیگه نگفتم بهش با ش،ر،ت تو خونه میچرخه خودش و همسرش رو من یک لحظه دیدم البته فقط،من نه دوهمسایه دیگه ام دیدن بعد من رفتم پشت پرده ای هم زدم 

خیلی  چی کار کنیم باهاشون به نطرت؟

نمیدونم بخدا😑

تو ساختمان ما سالی یک یا دو بار جلسه میگیرن راجع به اینجور موارد تو جمع صحبت میکنن 

شما هم این کارو کنید اگه همه همزمان بهش بگن شاید یه تکونی بخوره

زنگ برنید مامور بیاد ما هم همچین آدم نفهمی تو همسایگی داریم البته تو ساختمون ما نیست تو خونه روبروی ...

زنگ زدیم یه بار مامور اومد برای اجرای قانون

خودشونو زدن به غش و ضعف و هوچی گری

بعد هم گفتن بابامون سکته کرده به خاطر ماموربازی شما بوده. لج کردن مشکلاتمون باهاشون بیشتر شد

نمیدونم بخدا😑 تو ساختمان ما سالی یک یا دو بار جلسه میگیرن راجع به اینجور موارد تو جمع صحبت میکنن&n ...

همه بهش گفتیم

توی جلسات ساختمون شرکت نمیکنه

اگه هم بیاد اصلا گوش نمیکنه چی میگیم

توی کاغذ قوانین رو تذکر دادیم همه جا نوشتیم

میگه میدونم اما دلم میخواد این کارا رو بکنم ، خونه مه دوست دارم اینجوری باشم. به کسی هم ربطی نداره.

همه بهش گفتیم توی جلسات ساختمون شرکت نمیکنه اگه هم بیاد اصلا گوش نمیکنه چی میگیم توی کاغذ قوانین ...

گلای راهرو که با کفشش میاره جمع کنید بریزید جلوی درخونش.چندبار این کار بکنید آدم میشه.یا می تونید مدیر ساختمون استشهاد جمع کنه وهمسایه ها هم امضا کنن برید شورای خل اختلاف شکایت کنید ازش

ازدیشب خوابم نبرده از استرس من ک چیزی نگفتم گفتم ی پرده بزن اصلا شایدمن دلم نخواد همسرم یا پسرم ی وق ...

اگه همه به قوانین احترام می گذاشتن اینطوری نمیشد...

نگران نباش

شکایت که نمیتونه بکنه به خاطر این موضوع

همه بهش گفتیم توی جلسات ساختمون شرکت نمیکنه اگه هم بیاد اصلا گوش نمیکنه چی میگیم توی کاغذ قوانین ...

میشه ازش شکایت کرد؟ چون تو پارکینگ شما پارک میکنه فکر کنم بتونید شکایت کنید 

اگه همه به قوانین احترام می گذاشتن اینطوری نمیشد... نگران نباش شکایت که نمیتونه بکنه به خاطر این م ...

همسرم کتکم زده ازاون طرفم تهدیدم کرده اگه امروز بیان درخونمون خونمو میریزه.مگه من چ کار بدی کردم من فقط گفتم مراعات کنن اخه واقعا لخت لخت تو خونه راه میرن منم ک نمیتونم رو بالکن نرم بالاخره هزار کار دارم رو پشت بوم